Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 ŞUBAT 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN Venüs, Balık burcuna geçiyor. Bu bizi 3 hafta boyunca ilişkilerimizde hayalperest ve romantik kılabilir.Başkalarına yardım etmeyi seveceğiz. Abartılı ve coşkulu davranışlar sergileyebiliriz. Olaylara aşırı iyimser yaklaşmak yerine daha bilinçli adımlar atmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyalliğiniz bu hafta itibarıyla gerileyecek. Sevdiğiniz insanla aranıza set çekmek isteyebilirsiniz. Gizli saklı işlere meyliniz 3 hafta boyunca artabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevreniz hareketleniyor. Katılacağınız davet ve grup çalış-malarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi artırabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizdeki ilişkilerin sağlamlaşacağı bir döneme giriyorsunuz. 3 haftalık bu dönem zam, terfi gibi konuları üstleri- nizle konuşmak için çok uygun olacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancı parterlerle iş yapabilirsiniz. Size yeni alanlar açacak bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Hukuki davalarınızdan iyi ilişkiler sonucu netice alacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 haftalık sürede banka işleri, kredi, faiz, vergi ve borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Hayatın anlamını ve ruhsal konuları merak edeceksiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinize vakit ayırmanız gereken bir döneme gireceksiniz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı halletmek ve romantizmi canlandırmak isteyeceksiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Başkalarına hizmet etmekten mutlu olacaksınız. Birkaç hafta boyunca kilo almaya meyilli olabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla aşkı daha etkili bir şekilde yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kalbiniz boşsa aşkı yakalayabilirsiniz. Şans sizden yana olacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizi daha çok seveceğiniz ve orada vakit harcayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Dışarıda olmaktansa, sevdikle- rinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle ilişkileriniz güçlenecek. Reklam, pazarlama, yayıncılık ve bilişim sektörlerinden birinde çalışıyorsanız olumlu bir dönem içinde olacaksınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalara tutkunuz artacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs burcunuza geçiyor. Kendinizle olan bağlantınız güçleniyor. Sosyal olmaya başlayacak, görüntünüzü yenileyeceksiniz. Gözler sizin üzerinizde olacak.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ