Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (14 Ekim 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bu cumartesi Venüs, Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde sosyallik, keyif, uyum, denge önem kazanmaya başlıyor. İlişkilerimize veya ortaklaşa iş konularının üzerine daha fazla eğilmeye başlayabiliriz. Görüntümüzü düzeltme, kendimizi yenileme, estetik, alışveriş, sanatsal harcamalar artabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs 3 hafta boyunca aşk, evlilik ve ikili ilişkiler evinizde dolaşacak. İkili ilişkilerde barışçı, uzlaşmacı ve romantizm dolu etkiler altında olacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs iş ve hizmet alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. 3 hafta sürecek bu süreçte iş ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni iş başvurularında bulunabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgârları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte ona sevginizi gösterin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca Venüs ev ve aile hayatınızı etkileyecek. Ailenizle paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan ve misafir ağırlamaktan zevk alacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca çevrenizle ilgilenmek ve sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz giderek güzelleşebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs para alanlarınıza kayıyor. Önümüzdeki 3 hafta maddi konularda kazanımlarınızı artıracak iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda çeşitli güzellikler görebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Kendinize vakit ayırmayı, ön planda tutmayı isteyeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan Venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakârlıkları hayatınıza taşıyacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca çevrenizde ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumluluklarını üstlenmek size kendinizi iyi hissettirtecek.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca iş hayatınız olumlu etkiler altında. İş yükünüz artsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya ve ticaret alanlarınızda güzel ilişkiler kurabilir, insanlarla paylaşımınızı artırabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ