Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (17 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN itibarıyla Merkür, Akrep burcuna geçecek ve önümüzdeki 2 hafta boyunca iletişimimizde şüpheci, sahiplenici ya da manipülatif yönlerimizi açığa çıkaracak. Bu süreçte gizemli ve derin konular her zamankinden daha çok ilgimizi çekecek. Yaşayacağımız olayların derinine inmek isteyebilir ve her konuda detaylı araştırmalar yapabiliriz. Gerçeklerin peşine düşüp iz süreceğimiz bir dönem bizi bekliyor. Konsantrasyon isteyen işlerimizi hayata geçirmek için elverişli bir süreç olacak.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız ve banka işlemlerinizle ilgili becerilerinizi ve uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanında becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem olacak.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda görüşmeleriniz hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız ön plana çıkacak. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde becerileriniz artabilir. Eğlenceye dayalı alanlarda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız ön plana çıkacak. Bir ev alım-satımı ya da ailenizle ilgili önemli kararlar gündeminizin merkezine yerleşecek.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zorlandığınız maddi konular üzerine eğilebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar çok şanslı etkilere sahip olacaklar. Alım-satım ve değiş tokuş işleri için uygun bir dönem olacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginiz tamamen kendinize yönelecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Bu dönemde sık sık geçmişi anabilirsiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Bu dönemde ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, kariyer alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı artırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı!

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ