Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (19 ARALIK 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmemelisiniz. Genel anlamda, iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler içerisindesiniz. Duygusal olarak kendimizi ortaya koymakta zorlansak bile, iş konularında kolaylıkla organize olabilir ve başarı sağlayabiliriz. Kararlı ve sabırlı olmanız durumunda kazançlı çıkacaksanız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Resmin bütününü görmek, neden ve niçin sorularının yanıtlarını keşfetmenize neden olacak. Kendinizi göstereceğiniz bir gün içindesiniz ve görevlerinizin farkındasınız.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda çekingen tavırlarınızı bir kenara bırakarak anın tadını almaya çalışacaksınız. Keyfinizi iş ortamlarınıza da taşımayı deneyin ve deneyimlerinizin tadını çıkarın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularınızı düzenleyecek, ayrıntılarınızı tamamlamak için harekete geçeceksiniz. Önünüzdeki dönem harcamalarınız konusunda biraz dikkatli adımlar atmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel yaşantınızda olgun davranacaksınız. Hayatınızdaki insanın sizi birçok konuda desteklediğini görmeniz lazım. İçinizde bir boşluk olabilir, olumlu düşüncelere odaklanın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizde enerjinizin son damlasına kadar çalışabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde her tür sorunu kafanıza fazla takıyorsunuz. İletişim ayağınızı sağlam tutun.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılık isteyen işlerinizde veya aşk hayatınızda olgun tavırlarınız sevdiğiniz insanın hoşuna gidebilir. Sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek ve ispatlamak isteyebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve ailenizle ilgili konularda halledilmesi gerekenlere odaklanabilirsiniz. Kendinizi aile alanlarınızda göstereceksiniz, sevdiklerinize düşkünlüğünüz olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizi işin içine alacak konularda kendinizden başka herkese yardımınız dokunabilir. Aşk hayatınızda anlayamadığınız olayları aydınlatmada sabırsızlanabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınız yüzünden paranızın hesabını yapabilir, bazı aktivitelerde yer almamayı tercih edebilirsiniz. Bu aralar bütün enerjinizi kendinize yoğunlaştırmak istiyorsunuz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizi hallettikten sonra sizi şevklendirecek ve hareketlendirecek işler peşine düşeceksiniz. Duyacaklarınız gün içinde kalbinizin hızlı çarpmasına neden olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yoğun akan temponuzu biraz yavaşlatmak ve sağlığınızı gözden geçirmek için güzel bir gün olabilir. Gerçek duygularınızdan kaçabilirsiniz. İstediğiniz bilgiler karşınıza gelebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün arkadaşlarınıza karşı oldukça olgun ve anlayışlı bir tablo çizeceksiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla gün içinde birkaç saat geçirmek size moral verecek.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ