Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (19 ŞUBAT 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        HAFTAYA Ay Koç burcunda, girişimlerimize ve kendi kişisel alanlarımıza odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu hafta fedakârlıklarımız ve anlayışımız artarken, diğer yandan kalıcı ve net sonuçlarla karşılaşabiliriz. Kalbimiz boşsa bu hafta kalbimizi birine kaptırmak, aşkın ve romantizmin peşinden gitmek önemli olacak. Sevdiklerimiz için yapabileceklerimiz önem kazanıyor.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Uzak yerlerden alacağınız haberler bu haftabaşı sizi heyecanlandırabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda, duygusal konularda iniş çıkışlarınız olabilir. Kendinize aşırı yüklenmemeniz gerekiyor.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda, arkadaş meclislerinizde duygusal olarak farklı bir gün sizleri bekliyor. Değişik organizasyonlar devreye girebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı iş ve kariyer alanlarınız oldukça aktif olacak. İş hayatınızda farklı duygu ve düşüncelerle hareket edeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, dış ortamlarda daha az tanıdığınız insanların yanında farklı ve duygusal olarak değişik bir gün sizleri bekliyor.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünlerde ortaklaşa para konularınızın üzerine eğiliyorsunuz. Para ödemelerinde sabırsız ve düşüncesiz hareket edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda duygusal olarak çabuk karar değiştirmeye meyilli olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Duygusal olarak çabuk fikir değiştirmeniz, iş arkadaşlarınızın sizi anlamasını zorlaştırabilir. Başkalarına karşı daha açık olmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda farklı ve sıra dışı duygular altında olabilirsiniz. Yine değişik aktiviteler veya sportif faaliyetler içinde bulunabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı dengesizlikleriniz olabilir. Ani çıkışlarınız insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemde iş ve kariyer oluşumlarınıza daha etkili bir biçimde yer açmalısınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ