Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 ARALIK 2017)

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN?

        BUGÜN doğduysanız olumlu, girişimci, vasıflı yetenekli, konuşkan ve paylaşımcı bir insansınız. Girişkenliğinizi ve konuşma yeteneğinizi iş ve ticaret hayatınızda kullanmalısınız. Aşk hayatınızda saf bir tarafınız var ve yönlendirilmelere müsaitsiniz.

        Bu sene, hayatınızda geleceğiniz adına çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel işlerinizde sizi heyecanlandıran konular karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizde olup biten farklı oluşumlar hayatınızı renklendirebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Parasal işlerinizde değişik yerlerden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer alanlarınızdaki farklı olaylar ve değişimler size para olarak dönebilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlardaki gelişmelerle hayatınız hızlanabilir. Yapacağınız konuşmalar sizi heyecanlandırabilir. Başkalarına yardım edeceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki çeşitli fırsatlar sizi heyecanlandırabilir. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizle geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki konuşmalar farklı bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarınızla bir seyahati veya eğitim fırsatlarını konuşabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli parasal anlaşmalar içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda partneriniz için fedakârlıkta bulunacak ve birlikte planlar yapacaksınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklı işlerinizde aradığınız sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle planlar devreye girebilir. Hayata karşı anlayışlı olmayı öğreniyorsunuz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, esnek yapınızla işlerinizi halledeceksiniz. Ortak maddi konularda her zamankinden daha değişik bir yol izleyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde değişik heyecanlar sizi canlandırabilir. Ortak adımlara daha fazla önem vereceksiniz. Aile hayatınız keyifli olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde romantik ve sevgi dolu yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmemelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Size keyif verecek görüşmeler yapacaksınız. Aşkta iletişim önem kazanıyor. İşinizde fedakâr etkilerle doğru köprüleri kurabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi alandaki beklenmedik gelişmeler aile hayatınızda keyfinizi artıracak. Aşkta romantik etkileşimler devrede, hayata aşkla bakacaksınız.

        SATÜRN, OĞLAK BURCUNA GEÇİYOR

        BUGÜN itibarıyla Satürn burçlar kuşağındaki gezintisine kendi burcu olan Oğlak burcuna geçerek başlıyor. 2.5 yıl boyunca Satürn Oğlak’ta deneyimler yaşayacağız. Satürn, mühendislik, sivil toplumlar, hükümet, emlak sektörü, inşaatlar, binalar, toplum önü işler, kariyer ve iş alanlarında önemli adımları, sorumlulukları ve çalışma şekillerini karşımıza getirebilir.

        Hırsımız, sorumluluklarımız bu dönemde artabilir. Yönetme ve organize etmede, zamanı kullanmada, çalışmalarda ve düzen oluşturulması gereken konularda önemli deneyimler altına giriyoruz. Satürn, maksimum kalite ve detay için bizi zorlayacak. Kalıcı ve uzun soluklu işlerde bulunmak isteyecek, her tür konunun sağlamlığını test edecek olaylar yaşayacağız.

        REKLAM

        Bu dönemde sorumsuz, düşüncesiz, kendine hizmet eden, aşırı kontrolcü insanların toplum önündeki duruşlarında inişler görülebilir. Nerede olduğumuzu, neleri başardığımızı görmek ve ideallerimizi sorgulamak için güçlü bir süreçteyiz.

        Bazı şirketlerin yapısında değişimler oluşabilir. Milliyetçilikte yükselme görülebilir. Globalizm, kapitalizm, halkçılık önemli değişim ve dönüşümlerden geçebilir. Etrafımızda ne olursa olsun amaçlarımızla ilgili plan yapmaktan kaçınmamalı, sabırlı olmalı, tedbirle ilerlemeli, suçluluk ve korkuyla yüzleşmeli, çabalarımızı ve uğraşılarımızı artırmalıyız.

        Zamanın hızlandığı ve yetmediği bir dünya düzeninde Satürn’le birlikte zamanı daha iyi kullanmanın yollarını bulacağız. Önceliklerimizi belirleyerek, belki de en eski ve en geleneksel yolu seçerek! Az ve özle yetinerek...

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ