Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 OCAK 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN itibarıyla Güneş, Kova burcuna geçecek. 1 ay boyunca bireysel yanlarımızı ön plana çıkaracak. Bu dönem içerisinde grup çalışmalarımızı artırabiliriz ve yeni insanlarla tanışmak önemli olabilir. Kova, ikizler ve Terazi burçları rahat etkiler altına girmeye başlıyor. Koçlar ve Yaylar bu dönemden olumlu etkilenecek.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde etkin rol gösterecek ve önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için daha fazla çalışabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş alanında kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Bu yüzden üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim veya hukuk alanlarında şartlar sizin lehinizde gelişecek. Bu ay hayata bakış açınız genişleyecek.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Banka, kredi, borç, vergi, stopaj ve prim gibi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bir ay boyunca gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön planda olacak. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın lehinde. Ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hizmet alanında aktif rol oynayacaksnız. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artacak ve iş yükünü siz taşımaya başlayacaksınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak yalnız sabırsız hareketlerden kaçının.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir ay boyunca aileniz her şeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Çözülmemiş konular üzerine ağırlık verebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle iletişiminiz artacak. Pazarlama, ulaşım, ticaret ve bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konular sizin için önemli olacak. Girişimde bulunacak ve kendinizi göstereceksiniz. Bu ay içinde kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz olumlu sonuç verecek.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel girişimlerinizi bu ay ertelemelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı ve planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ