Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (21 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN, Güneş burç değiştiriyor. Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca ailemize, yuvamıza ve güvenliğimize önem vereceğiz. Bu süreçte daha çok ailevi konulara ve temalara odaklı olabiliriz.

        Kimliğimizde duygusal, savunmacı ve içe dönük yanlar ortaya çıkabilir. Merkür’ün de bu alanlara kaymasıyla birlikte duygusal davranabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacak. Ailenizle beraber bir ev alım-satımı ya da kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, reklam ve öğrenim alanlarında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınız ve iletişim ön planda olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda parayla ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. Ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Kazançlarınızı artırabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca özgüveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kadersel birtakım olaylara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Gelecek planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri ve işten elde edilecek gelirler için uğraşılarınız artabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi işinizde ve kariyerinizde göstermeye başlayacaksınız. Toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altında olacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. Kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kredi, banka, faiz, vergi ve ortaklaşa elde edilen gelirler alanlarında kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki 1 ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Karşınızdaki insanları dinlemelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara meyliniz artabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ