Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (21 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Güneş, Yengeç burcuna geçecek. 1 ay boyunca ailemize, yuvamıza ve güvenliğimize önem vereceğiz. Kimliğimizde duygusal, savunmacı ve biraz içe dönük yanlar ortaya çıkabilir. Yine bugün oluşan Venüs-Mars karşıtlığıyla, ilişkilerimizde anlaşmazlıklara ve sürtüşmelere açık olabiliriz.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, açık yürekli, canayakın, popüler ve sevilen bir insansınız. Profesyonel iş yaşantınızda başarılı olacaksınız. Hayatınız denge üzerine kurulu ve kime nasıl davranacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Güçlü arzularınızı iyi alanlara kanalize etmeniz gerekiyor. Bu sene hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir.

        REKLAM

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacak. 1 ay boyunca ailenizle beraber hareket etmek, bir ev alım-satımı ya da kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bugün, ailevi ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz. Çekişmeler, sevdiğiniz insanla aranızda sorunlara neden olabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bugün, yakınınızdaki ve uzağınızdaki insanlarla olan bağlantılarınızda birtakım sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        1 ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen göstereceksiniz. Bugün, parasal ilişkilerinizde bazı çekişmeler ve mücadeleler ortaya çıkabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kadersel birtakım olaylara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bugün, karşı cinsle anlaşmanız kolay olmayacak. Aranızdaki konuşmalar sürtüşmeye dönüşebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınız, kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlara yönelik uğraşılarınız artabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Göz önünde olmak ve toplum içine karışmak gibi etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla birbirinizi kırmayın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        1 ay boyunca kimliğinizi ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya alanlarında ortaya koyacaksınız. Bugün, ailenizde yaşanacak bir anlaşmazlık sizi yorabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bugün kadın-erkek ilişkilerinde fikirsel olarak gerginliklere açıksınız. Empatiyle hareket etmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Karşı tarafı dinlemek ve onun beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Bugün, sevdiğiniz insanla tartışmalara açık olabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aşk ve eğlenceyle ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınız gelişecek. Çocuk yapmak istiyorsanız harekete geçmek için harika bir dönemdesiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ