Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (21 NİSAN 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın akşama kadar Ay, Yengeç burcunda dolaşıyor. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdüsü ön planda olabilir. Duygularımızın en yoğun yaşanacağı zamanlardayız. Duygusal anlamda fedakâr davranışlarda bulunabiliriz. Sevgilimizle ya da eşimizle romantik saatler geçirebiliriz. Ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı çok dikkatli olmalıyız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güvenliğinizle ilgili konuları önemseyeceksiniz. Maddi konular da kafanızı kurcalıyor. Bu alandaki güzel teklifler sizi mutlu edebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Çevrenizdeki insanlara kol kanat germek gibi etkiler içinde olabilirsiniz. Düşünceleriniz karışık olsa da eğlenceli bir gün geçireceksiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda anaç ve herkesi kollayan taraflarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Enerjinizi hâlâ tam anlamıyla ortaya koyamıyorsunuz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde, kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız. Hızlı akan bir sosyal çevre ağınız var. Bugün duyacaklarınız sizi çok mutlu edebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınız hızlanıyor, kendinizi göstereceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda bazı görüşlerin sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla buluşacaksınız. Gireceğiniz ortamlar, özel hayatınızda anlaşmazlıklara yol açabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Temponuzun giderek arttığını göreceksiniz. Toplumsal konulara ilginiz artabilir. Başkalarından istediğiniz desteği alabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bazı konularda düşünceleriniz sizi zorlayabilir. Olaylara daha geniş bir açıdan bakın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınız, ödemeler ve bütçe hesaplamalarınız devrede olabilir. Düşüncelerinizi daha çok kendinize saklayacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın istekleri ön planda olacak. Sevdiğinizle fikirsel takışmalara dikkat edin. Hayata aşkla yaklaşacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sağlığınızla ve beslenme düzeninizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Aile ortamlarınızda yakalayacağınız huzur sizi yenileyecek.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizle ilgileneceksiniz. Özel hayatınızdaki mutluluk sizi üzen her şeyi geride bırakmanıza neden olabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ