Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (23 ARALIK 2017)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN, 3 haftadan sonra Merkür düzeliyor. İletişim sıkıntıları yaşadığımız alanlarda önemli rahatlamalar görülebilir. Kendimizi daha etkin bir şekilde ifade edebiliriz. Yeniaydan aldığımız etkileri uygulamaya geçirmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Bugün akşam saatlerine kadar canımız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür’ün düzelmesiyle beraber yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalmaya başlayacak. Etrafınızdaki herkese şefkatle yaklaşacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Ortak parasal işlerinizde yaşadığınız sıkıntılar geride kalacak. Yenilikler için harekete geçebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bağlantılarınız artabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakacaksınız. İlişkilerinize dair almak istediğiniz kararları uygulamaya koyabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda yaşadığınız iletişim aksaklıkları geride kalmaya başlayacak. Yeniayın karar ve başlangıçlarını rahat uygulayabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniayda almanız gereken önemli kararları, bugünden itibaren rahatlıkla uygulamaya koyabilirsiniz. Özel hayatınız için de harekete geçeceksiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ve ev alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntıları bitecek. Yeniliklere yelken açabilirsiniz. Özel hayatınızda bugün oldukça keyifli etkileriniz var.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim sorunlarınızı aşacaksınız. Bu tarihten sonra yeni oluşturduğunuz kararlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınız öne çıkabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularla ilgili önemli adımlarınızı rahat bir şekilde atabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor. Eğlenceli olaylara odaklanacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel hayatınız için yeniaydan aldığınız etkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bugün, ailenizle beraber yapılacak planlarda kararsız olabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek planlarınızda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ancak önemli planlarınız için harekete geçmemeye özen gösterin. İletişiminizi sıkı tutun.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki bazı sıkıntıları aşacaksınız. Önemli adımlarınızı artık atabilirsiniz. Maddi konularda rahat ve kafanıza göre harcamalarınız olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olduğunuz ortamlarda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakıyorsunuz. Kariyerinizde almak istediğiniz kararları uygulayabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ