Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (24 ŞUBAT 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, İkizler burcunda olacak. Gün içinde duygusal değişkenlikler yaşayabiliriz. Ruhumuzun yeni insanlarla tanışmaya ve bağlantı kurmaya ihtiyacı olabilir. Kolektif zaman geçirmek, sosyal olmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak bize iyi gelecek. Kısa seyahatlerden yararlanalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanacak. Gün içinde sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmeli ve kendinizi biraz zorlamalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışıyorsanız kafanız iş ortamlarınızdaki bir görüşmede olabilir. Bugün, dinlenmek ve kendinize alternatif işler üretmek için uygun bir gün olacak.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yerinizde duramayacaksınız. Sizi heyecanlandıracak şeyler duyabilirsiniz. Sosyal çevrenizin de işin içinde olacağı planlara yönelmenizde yarar var.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İçsel huzurunuz için meditasyona yönelmek, yazı yazmak, kitap okumak, fotoğraflara bakmak hoşunuza gidebilir. Sakin bir gün geçireceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınız devrede olabilir. Aktiviteler, organizasyonlar ve kalabalık ortamlar enerjinize daha uygun olacak. Gezileri devreye sokabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda duygularınız karmaşık olabilir. Ev hayatınızdaki karmaşalara daha sakin tepkiler verin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş alanlarınızda güzel ve esnek etkilere sahipsiniz. Duygularınıza göre karar vermeyin. Mantığınız bugün sizi birçok konuda daha doğru yönlendirecek.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda tutkular devreye girerse farklı tepkiler ortaya çıkabilir. Yapılması gereken işlerinizde hayata esnek ve rahat yaklaşacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İkili ilişkilerinizde karşı tarafın düşünceleri sizin için önemli olabilir. Yaratıcılık isteyen işlerinizde beklenmedik konuşmalara açık olun.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olaylara çok duygusal yaklaşmayın zira bu aralar yakın çevrenizden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Aile hayatınızda girişken ve esnek olacaksınız

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli kararlarınızda aşk hayatınız belirleyici bir rol üstlenebilir. Yakın çevrenizle beraber hayal ettiğiniz güzel bir etkinlik sizi çok mutlu edebilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İç sesiniz sizi önemli olaylarda doğru şekilde uyaracak. Aile hayatınızda keyfinizi artırmanın yollarını bulacaksınız. Eviniz için alışveriş yapacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ