Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (25 ŞUBAT 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN önemli sorumluluklardan kaçmayacağız. Hayatın bizi desteklediğini görebiliriz. Yaratıcı, yardımsever ve anlayışlı konuşmalar devrede olacak. Kadın-erkek ilişkilerinde bazı anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. Sürtüşmeler keyfimizi gölgeleyebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre ilişkilerinizde fazla ilgili ve fedakâr adımlarla ilerleyebilirsiniz. Dış ortamlarda çatışmalara ve anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, fazla duygusal tavırlar içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda anlaşmazlıklar oluşabilir. Empatiyle hareket edin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızın netliğinden emin olmaya çalışın. Özel ilişkilerinizde karşı tarafla anlaşmak kolay olmayabilir. Değer verdiğiniz insanlara haksızlık etmeyin.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızda değişik fikirler olabilir ve siz bu fikirleri insanların hayrına, yararına kullanabilirsiniz. Hayatınız için önemli adımlar atmak isteyeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. Özgüveniniz iyi çalışacak. Bugün, sevdiğiniz insanla anlaşmakta biraz zorlanabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar, atacağınız adımlar önem kazanıyor. Hayal kırıklıkları yaşamamak için gerçekçilikten uzaklaşmamaya çalışın.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işleriniz sizi mutlu edebilir. Başkalarına yardım etmekten keyif alacaksınız. Yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüzü kontrol etmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aşk hayatınızda çok yaratıcı adımlar atacaksınız. Maddi konularda sevdiğinizle fikir çatışmalarınız olsa bile hayata keyifle bakmayı bileceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, evinizde misafir ağırlayabilir veya aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar keyfinizi artırabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar devrede olacak. Özel hayatınızdaki insanı ve sevdiklerinizi yanınızdan ayırmak istemeyebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fedakârlıkların sizi zorlamasına izin vermemek adına olaylara gerçekçi bakın. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destek yüzünüzü güldürebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda tepkilerinizi iyi kontrol edin. Hayal kurmayı, yaratıcı adımları seveceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ