Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (29 OCAK 2018)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duyacağınız bazı şeyler ailenizle beraber kararlar almanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insandan duygularınızı gizlememeye özen gösterin.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinizle yapacağınız organizasyonlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Bugün, kariyerinizle ilgili çok önemli görüşmeler yapacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konuların sizi hemen aşağıya çekmesine izin vermeyin. Yoğun iş görüşmeleriniz, farklı konu ve olaylar etrafında cereyan edebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Önünüzdeki seçeneklerin fazla olması hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda sizi zorlayabilir. Maddi konularda yardım alacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlardan alacağınız teklifleri kendinizi çok zorlamadan değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda huzurunuz yerinde olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğe dair yapı- lacak akıllıca planlar uzun dönemde size kazandırabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler kapıda, fırsatları değerlendirmelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Özel hayatınızdaki anlaşmazlıkları tepki vererek değil, etraflıca konuşarak çözmeye çalışmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, değişik planlar içerisinde olacaksınız. Aile büyüklerinizle yapacağınız bazı konuşmalar endişelerinizi gidermenizi sağlayabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha çok ortaklaşa para alanlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizle, dostlarınızla iletişiminizi çok güçlü tutacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar bugün sizi keyiflendirebilir. Maddi konularda kararlı ve istikrarlı adımlar atacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlü- ğünüzü kontrol edin. Kendinize yapacağınız yatırımların hızlandığı bir dönemdesiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insandan güzel teklifler alacak ve destek göreceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ