Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (30 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün öğlen saat 11.30’a kadar Ay, boşlukta olacağından yılbaşı planlarımızı öğleden sonra tasarlamaya özen gösterelim. Günün ikinci yarısında hareketli, hızlı ve enerjik hissedebiliriz. Yakın çevremizle iletişimimizi artırabiliriz. Bazı planlarımız üzerimizde stres yaratabilir. Akşam saatlerinde daha rahat etkiler altında olacağız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, eğlenceli ve keyifli bir gün olabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz aranızdaki ilişkiyi güçlendirecek. Gün içinde iletişime dayalı işlerinizde kolay tatmin olamayabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sevdiğiniz insanla yabancı ortamlarda bulunabilir veya seyahatlerde kendinizi mutlu edebilirsiniz. Özellikle sosyal ortamlarda parasal konularda çok dikkatli olmalısınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Alışveriş yaparken veya gezerken çok para harcamamaya özen gösterin. Kafa dalgınlıkları sizi en çok iş alanlarınızda zorlayabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla paylaşacakçok şeyiniz var. İşlerle ilgilenmek yerine keyifli vakit geçirmek isteyeceksiniz. Dışarıdan alacağınız haberlerde yanılma payına karşı dikkatli olun.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınız ve grupsal toplantılar önem kazanacak. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve kısa vadeli planlarda bulunabilirsiniz. Yersiz takıntılarınızdan uzaklaşın.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aile ortamlarınıza vakit ayırmak istemeyebilirsiniz. Bugün, aile bağlantılarınız duygusal açıdan sizi zorlayabilir. Özel hayatınızda da bazı sıkıntılara dikkat etmeniz gerekiyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatlerde kendinizi ortaya koyacaksınız. İş hayatınızda dalgınlıklara dikkat edin. Kafanızda büyüttüğünüz bazı konular kolay mutlu olmanızı engelleyebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ruhsal konulara ilgi duyacaksınız. Ortak parasal işlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizle ve ailenizle birlikte vakit geçirmek önem kazanacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla beraber renkli programlar yapabilirsiniz. Duygusal yetersizlikleriniz, özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Aile ortamlarınızda kolay demoralize olabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdikleriniz dolaşmak ve alışveriş yapmak için sizi kandırabilir. Bitmemiş veya tamamlanmamış işler ruhunuzu sıkabilir. Sorumluluklarınız bugün size çok ağır gelebilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata aşkla bakacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla ilgili uğraşılarınız artabilir. Sosyal ortamlarda yapmak zorunda olduğunuz işler gözünüzde büyüyebilir. Telaşa kapılmamalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz için alışveriş yapın ve eksikliklerinizi tamamlayın. Bugün, evde miskinlik yapmak hoşunuza gidecek. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Kafa dalgınlıklarına dikkat etmelisiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ