Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (4 ŞUBAT 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde meydana gelen Venüs-Jüpiter dik açısının etkisiyle keyfimiz yerinde olabilir. İlişkilerimizde ve parasal konularda abartıya açık olabilir, gereğinden fazla harcamalar yapabiliriz. Karşımıza gelecek olan bazı konuları gereğinden fazla abartmamaya özen göstermeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sosyal ortamlarda işbirlikçi yapınızla hareket edebilirsiniz. Özel konularda sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız yaklaşabilirsiniz

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda güzel ve keyifli etkiler altındasınız. Geleceğe yönelik önemli işleriniz devreye girecek. Çevrenizdeki insanlarla çok iyi anlaşacaksınız

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çocuğunuza ve sevdiğiniz kişiye karşı oldukça üretken ve anlayışlı davranabilirsiniz. Sanatsal işleriniz için önemli kişilerle dengeniz bir olabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenize, hayatınıza ve evinize dayalı ortak görevleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta biraz zorlanabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerinizi aceleye getirmemeye çalışın. İnsanlardan aldığınız destek sizi güçlü kılıyor. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum sizi mutlu edecek

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gerekenler ve rutin işleriniz önem kazanmaya başlıyor. Bugün hepsini halletme ihtiyacı duyacaksınız. Keyfiniz yerinde olacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle bazı konularda çok yoğun anlaşmazlıklarınız olabilir. Bu hafta sonu harcamalarınızı kontrol altında tutmaya gayret etmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçmişi anmak ön plana çıkabilir. Kendinize ve yaşadıklarınıza haksızlık etmeyin. İletişim halinde olduğunuz insanlarla anlaşmazlıklarınız oluşabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dostlarınızla yapılacak programları devreye sokun. Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olsa bile, değişik yerlerde bulunmaktan mutlu olacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda durumları idare edebilirsiniz. Bazı işleriniz kendiliğinden çözülürken, kişisel isteklerinizde zorlanabilirsiniz

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Farklı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Sizi az tanıyan insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yine de hayatı keyifle algılayacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsemeyin. Ani para harcamalarından ve kafanıza göre davranmaktan kaçının.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ