Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (6 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        SORUMLULUKLARIMIZI üstlendikçe, eski meseleleri çözüme kavuşturdukça hayatımızın daha rahat istenilen noktalara geldiğini göreceğiz. Geçen hafta kaçtığımız olayları, verdiğimiz sözleri yaşayacağımız olaylarla yeniden gözden geçireceğiz. Yapabileceklerimizi yapmak için ekstra sabır göstermek durumunda kalacak, işlerimize ekstra zaman ayıracağız. Tamamlanması gereken konuların sorumluluğunu daha fazla erteleyemeyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha önceden konuşulmuş bir konunun sorumlulukları devrede olabilir. Verdiğiniz kararları özel hayatınızdan alacağınız desteklerle kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ortaklaşa parasal konuları iyice gözden geçireceksiniz. Yaşayacağınız bazı sıkıntılar olursa bu sıkıntı ve sorunları dikkatlice gözlemlemeli ve iyice fark etmelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha önceden konuşulmuş bir konuyla uğraşmanız gerekebilir. Hareketli yapınızla sorumluluğunu üstlendiğiniz konuları hızlı bir şekilde hayatınıza geçirebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aldığınız sorumluluklarda sorunlar yaşarsanız, nerede hatalı olduğunuzu iyice görmelisiniz. Aynı durum sağlığınızı ilgilendiren konular için de geçerli olabilir. Algılarınız açık olsun.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sanatsal işlerinizde ve özel alanlarınızda bir mevzunun üzerinden yeniden geçmek durumundasınız. Bu durum hem özel hayatınızı hem de çocuğunuzla ilgili konuları içerebilir.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklara sırtınızı dönmeyin. Maddi konulardaki girişimci yönünüzle ailevi bir konuyu kolaylıkla halledebilirsiniz. Bugün, arabuluculuk yapmak önem kazanabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Üstlendiğiniz sorumlulukların üzerinden geçmeli ve sıkıntı yaşadığınız konuları bir an önce fark etmelisiniz. Diplomatik yaklaşımlarınız doğru kararları karşınıza getirebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir para mevzusu çözüme ulaşmak üzere karşınıza gelebilir. Bu tür konular sizi bunaltsa bile sorumluluklarınızdan kaçmamak sizin için hem öğretici hem de sağlıklı olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizle ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Daha önceden üstlenmiş olabileceğiniz bu sorumluluklar yeniden üzerinden geçilmesi için karşınıza gelebilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizin yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir. Konuların üzerinden geçmeniz gerekiyor. Bitmesi ve sonlanması gereken işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birtakım iletişim sıkıntıları yaşarsanız nedenlerini fark etmeniz sizin için önemli olacak. Bir yandan da hızlı manevralarınız konuları toparlama açısından size yardımcı olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizdeki iş sorumluluklarınızı yerine getirmeli, eksik veya tamamlanmamış konuları bitirmeye ve gözden geçirmeye çalışmalısınız. Ancak böyle rahatlayacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ