Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (8 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün ve yarın Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu etkili olabilir. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Kendimize yönelik işler için harekete geçebiliriz. Yalnız bazı duygusal yetersizlikler gün içinde bizi zorlayabilir. Zamanı iyi kullanalım.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız sempatik, doğal, sanatkâr, atılgan ve gözüpek bir kişiliğe sahipsiniz. Toplumla ilgili konularda, sanatta ve insanlara öncülük edecek alanlarda başarı sağlamanız mümkün. Asabi ve fevri davranışlarınızı frenlemeyi öğrenmelisiniz. Bu sene, önemli işleriniz için harekete geçeceksiniz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Mantıklı yönleriniz ön plana çıkacak. Yakın çevrenizden bir insan size yardım edebilir veya siz ona konuşmalarınızla yol gösterebilirsiniz. Hayatınızın değerini öğreneceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri plandan yürüttüğünüz işlerin maddi planlamaları önem kazanabilir. Yapmanız gereken işlerinizi ihmal etmeyin. Günün ilerleyen saatlerinde kendinize vakit ayırabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız ilham yüksek olabilir. Olaylara mantıkla yaklaşacaksınız. Kalbinizin istediği bir şey önünüze düşüp sizi çok mutlu edebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızdaki düşünceler sizi endişelendirmeyecek. İşlerinizde önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Çok önemli iş görüşmelerinizde kişisel ilişkileriniz üzerinizde stres yaratabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik yerler görmek ve maceralara atılmak isteyebilirsiniz. Planlarınızda dikkatli olun, gözden kaçırdıklarınız olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz. Bir para işinize çözümsel ve mantıklı yaklaşabilirsiniz. Gün boyunca kalbiniz ve düşünceleriniz sizi doğru yönde destekleyecek.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarda mantıklı olabilirsiniz. Bazı parasal işlerinizi halletmeli ve iş hayatınızdaki oluşumları destekleyecek kararlar içinde olmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalbinizi ve duygularınızı işin içine katarak yönünüzü daha kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz, her şeyi bir partnerle gerçekleştirme arzunuz önem kazanıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalbinizde arzu ettiklerinizle, kafanızdan geçenler sabah saatlerinde sizi tatmin edebilir. Günlük işlerinizde her zamankinden biraz daha ağır ve rahat olacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar bugün içinizi rahatlatabilir. Fikirsel yardımlar alabilirsiniz. Gün içinde aktiviteleriniz ve eğlenceli olaylar artmaya başlayacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizi kolay koordine edecek ve kalbinizle düşünceleriniz arasında köprü kuracaksınız. Evinize ve ailenize yapacaklarınız hayatınızın merkezinde olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda evinizle ilgili önemli konuşmalar yol gösterici olabilir. Gün içinde etrafınızda olup bitenleri merak edecek ve kısa vadeli işlerinizi devreye sokacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ