Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (8 Temmuz 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bu Pazar oluşan Güneş- Neptün olumlu açısıyla yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü etkiler altında olacağız. Yaratıcılığımız artarken enerjimiz düşük çalışabilir. Sanatsal çalışmalara kendimizi vermek, ruhsal bütünlüğe kendimizi adamak anlamında şahane bir gün.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; orijinal, cesur, bilgili, yerinde duramayan bir insansınız. Sadece kendi bildiğinizi okuyorsunuz. Ticaret ve iş dünyası size başarı getirecek. Sabırlı olmayı ve anlayışlı davranmayı öğrenmelisiniz. Yaşayacağınız iniş çıkışlar sizi fevri yapabilir. Bu sene, işlerinizde rahat ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ortamlarınızda sevdiklerinize karşı göstereceğiniz anlayış ve sevgi sizi daha özel bir insan yapıyor. Maddi konularda bugün keyfinize yönelik harcamalarınız artarken, sosyal çevre ilişkilerinizde gerginliklere dikkat etmelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden alacağınız yaratıcı güçle kendinizi iletişim alanlarınızda gösterebilir, yaratıcılığınızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz. Diğer yandan özel ilişkilerinizde işler tam da istediğiniz doğrultuda ilerliyor, mutlusunuz.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda ve iş hayatınızdaki desteklerle bu Pazar kendinizi iyimser ve şanslı görebilirsiniz. Yalnız olmaya, kalmaya ihtiyacınız olabilir. Uzaktan gelecek ziyaretçilerinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu Pazar hayatınıza dair güzel oluşumlar karşınıza gelirken dualarınızın, iyi niyet ve dileklerinizin kabul olduğunu görebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkileriniz size göz kırpacak ama gereksiz harcamalardan kendinizi uzak tutmalısınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatın sizi zorladığı noktalarda diğer yandan koruduğunu ve karşınıza fırsatlar çıkardığını görebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok abartmayın ve özel ilişkilerinizdeki gerilimi bu Pazar sabah saatlerinde azaltın.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni kurduğunuz ilişkilerin ve arkadaşlarınızın özel hayatınıza gösterdiği önem ve ehemmiyet bu Pazar hoşunuza gidecek. Kendinizi şanslı göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda gerginliklere açıksınız ama bunu biraz siz tetikleyeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda, toplum önünde diğer insanlardan göreceğiniz desteklerin yüksek olduğunu anlayacaksınız. Size keyif veren ortamlardan uzaklaşmayın ve aile hayatınızdaki insanların söylediklerine bu Pazar kulak verin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu Pazar gezmekten, değişik ortamlarda bulunmaktan, seyahat etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde daha agresif ve sert etkiler devrede olsa bile, öğleden sonra hayatı daha rahat algılayacaksınız. Özel hayatınızda keyfiniz yüksek.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarına hizmet etmek ve onlar için parasal harcamalarda bulunmak önem kazanabilir. Yakın çevrenizde size temas eden kişilere karşı bu Pazar sabırsızlığınızı iyi kontrol edin. Fikirlerinizde kararsızlıklar öne çıkabilir ve sizi zorlayabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu Pazar eğlenceli, keyifli kendi hobilerinize yönelik rahat zamanlar geçirebilirsiniz. Para harcamalarınız zaman zaman kafanıza takılsa bile sizi eğlencenizden kimsenin alıkoymasına izin vermemelisiniz. Bu aralar yaratıcılığınız yüksek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda oldukça yaratıcı, iyimser ve başka insanlara yardım eden etkiler altındasınız. İş ve kariyer fırsatlarınızın bolluğu bu dönemde yüzünüzü güldürebilir. Aile hayatınızda sevdiklerinize karşı sabırsızlıktan kaçının.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatın size aşkla, özenle ve keyifle gülümsemesi kafanızdaki planları rahat uygulamanıza neden olacak. İletişime dayalı konularda bugün tembel ve rahat olabilir, değişik ortamlarda fikirlerinizi konuşabilir veya savunabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ