Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (9 ŞUBAT 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın Ay, Yay burcunda olacak. Uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğerimiz hassas olabilir. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

        Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak isteyebiliriz. Biraz rahatlamamız gerekiyor. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için uygun günlerdeyiz. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza çok iyi gelebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş alanlarınızda oldukça değişken tavırlarla ilerleyebilirsiniz. Arada biraz nefes almaya ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Yolculuklarda ve seyahatlerde dikkatli olun.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda elinizin ayarı olmayabilir. İş hayatınız açısından hislerinizi kullanmanızda ve biraz sakinleşmenizde yarar var.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insana karşı içgüdüsel davranabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmeli ve olayları sadece kendi açınızdan görmemelisiniz. Sosyal çevrelerdeki işlerde yer alabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda hırslı ve tepkisel davranışlar sergilemeniz söz konusu olabilir. Önsezilerinizi iyi bir şekilde kullanmalısınız. İnsanları çok fazla iğnelemekten kaçınmanız gerekiyor.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda kolay harcamalarda bulunabilirsiniz. Sahip olduklarınız konusunda hırslı davranabilirsiniz. Farklı insanlardan alacağınız geri dönüşler yaratıcılığınızı artırabilir.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olayları tek taraflı görmeye ve algılamaya meyillisiniz. Anlık sinirlenmelerinize ve tepkilerinize çok dikkat edin. Ortak parasal harcamalarınızda sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özellikle iletişimsel konularda kendinizi fazla zorlayabilirsiniz. Sinirli yapınızı dengelemeye özen gösterin. Aile hayatınızdaki konuşmalar ve gelişmeler sizi destekliyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda abartılı harcamalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda tek yönlü davranmamaya çalışın. İş hayatınızda kendinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri üstünüze çekeceksiniz. Abartılı davranışlarınızı kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün szi bekliyor.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru ve konforu rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı olmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak adımlarınızda ve parasal konuşmalarınızda hırslarınızı kontrol edin. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde daha rahat ve hızlı ilerleyeceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşbirliklerine yatkın olabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki etkili insanlar iş hayatınız için sizi destekleyecek. Maddi konularda güzel gelişmeler olabilir, bu durumun tadını çıkarın.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ