Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü şarkıcı Hande Yener denize açıldı - Magazin Haberleri
        1

        Ünlü popçu Hande Yener, tatil sezonunu açtı. Geçtiğimiz gün Alaçatı'da dinleyicileriyle buluşan Yener, konser sonrası da soluğu denizde aldı.

        2

        Yatla denize açılan 49 yaşındaki şarkıcı, gün boyunca denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

        3

        Yaklaşık üç saat boyunça Çeşme koylarını gezen Hande Yener, daha sonra konakladığı otele döndü.

        4

        Yeşil renkli bir mayo giymeyi tercih eden Yener, ayrıca objektif karşısında verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        5

        Ünlü isim, paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. Ardından Hande Yener, yaz konserleri nedeniyle akşam İstanbul'a döndü.

        6

        Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz sene geç açılan tatil sezonu, bu yıl yaz mevsiminin gelmesiyle başladı. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış simaları da haziran ayıyla birlikte tatile çıktı. Ünlü isimler, renkli kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        7

        TÜRKÜ TURAN

        Oyuncu Türkü Turan, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Bikinisinin üzerine pareo giyen ünlü isim, objektif karşısında verdiği pozları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

        8

        Turan, gönderisine "Doğal ortamına kavuşmuş mutlu bir birey." ifadelerini not düştü.

        9

        ŞÜKRAN OVALI

        Oyuncu Şükran Ovalı da eşi Caner Erkin ve kızı Mihran Ela ile birlikte soluğu Ege'de aldı.

        10

        ASENA TUĞAL

        Asena Tuğal da tatil sezonunu Bodrum'da açan isimlerden. Ünlü oyuncu, iskelede çekilen fotoğrafını "Herkese göre evrendeki tek sabit nokta kendisi..." notuyla yayınladı.

        11

        İREM DERİCİ

        Şarkıcı İrem Derici de Alaçatı'da tatil yapıyor. Siyah bikini giymeyi tercih eden ünlü popçu, çektiği selfie'yi de sosyal medyadan yayınladı.

        12

        DEREN TALU

        Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Alaçatı'da tatil yapıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Talu, önceki gün şezlong pozlarını Instagram'dan paylaştı.

        13

        ECEM ÇIRPAN

        Miss Turkey 2015 birincisi olan model Ecem Çırpan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Lider Şahin ile tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Sevgilisiyle birlikte objektif karşısında poz veren Çırpan, çekilen fotoğrafı da sosyal medyadan yayınladı.

        14

        CANSU DERE

        Cansu Dere de tatil sezonunu açtı. Sıcak havanın ve denizin keyfini çıkaran ünlü oyuncu, iskelede uzanırken poz verdi. Kahverengi ve siyah renkli bikinisiyle objektif karşısına geçen Dere, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Cansu Dere'nin, "Dünya üzerinde bir yerde..." notunu düştüğü gönderi takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.

        15

        EDA TAŞPINAR

        Sosyetik güzel Eda Taşpınar da adını sır gibi sakladığı yeni sevgilisiyle birlikte Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda tatil yapıyor.

        16

        Kırmızı bikinisiyle de çekilen fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

        17

        ŞEVVAL ŞAHİN

        Muğla'da tatil yapan manken Şevval Şahin, sarı bikinisiyle güneşlenirken çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

        18

        DEMET ÖZDEMİR

        Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen oyuncu Demet Özdemir, Çeşme'de tatil yapıyor.

        19

        DEMET EVGAR

        Yaklaşık 7.5 aylık hamile olan ve kızı 'Mavi'yi kucağına almak için sabırsızlanan Demet Evgar, sezonu Bodrum'da açtı. Siyah mayosu, pembe kimonusu ve şapkasıyla poz veren ünlü oyuncu, bu karesine "Gün doğumu..." notunu düştü.

        20

        DEFNE SAMYELİ

        Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, konserlerinden fırsat buldukça soluğu Ege'de alıyor. Geçtiğimiz hafta yeşil bikinisiyle objektif karşısına geçen Samyeli, fit vücuduyla adından söz ettirdi.

        21

        CHLOE LOUGHNAN

        2019 yılında şarkıcı Serdar Ortaç ile evliliğini sonlandıran Chloe Loughnan, İspanya'da tatil yapıyor. Marbella şehrinde denizin ve güneşin tadını çıkaran İrlandalı model, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Loughnan, Serdar Ortaç'ın açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor.

        22

        BENSU SORAL

        Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönen oyuncu Bensu Soral da geçtiğimiz günlerde tekne turuna çıktı. Ünlü isim, pembe renkli büstiyeri ve eteğiyle objektif karşısında verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        23

        BURCU ESMERSOY

        Yaklaşık 8 aydır aşk yaşadığı yazılımcı Nazım Akmandil'den evlilik teklifi alan ve nikah masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (45), sezonu Dubai'de açtı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ