Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım çılgınlığı! Fenerbahçe Beşiktaş derbisine damga vurdu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı... Son zamanların eleştirilen ismi Hasan Ali Kaldırım mücadele damga vurdu.

        2

        Hasan Ali Kaldırım, beraberlik golünde Ayew'e asist yaparken; 2 güzel şutunda Karius gole izin vermedi ve bir topu da direkten döndü. 5 orta yapıp %88 pas başarı oranı yakalayan Hasan Ali, sahanın en iyilerinden biri oldu. Öte yandan bu sezon resmi maçlarda Fenerbahçe formasıyla en fazla asist yapan oyuncu (3) Hasan Ali Kaldırım... 28 yaşındaki oyuncunun bu performansı Twitter'ı da salladı. İşte yapılan yorumlar:

        3

        - Hasan Ali bugün müthiş çabasının karşılığını asisti yaparak aldı.. Sahanın en iyilerinden bugün.

        10

        - Hasan Ali Kaldırım müthiş oynadı, isyan etti. Ben, Hasan Ali Kaldırım'ın yerinde olsam bu maçtan sonra kendimle gurur duyardım.

        11

        - Hasan Ali hayatının maçını oynadı.

        12

        - Taraftar seni onlarca maçta yuhaladı ama asla taraftara karşı tavır almadın, yeri geldi sakat sakat, yeri geldi yüzünde bandajlarla oynadın ve bugün de takımın en çok isabetli şut atan oyuncusu olup bir de asist yaptın. Sana yaptığım tüm eleştiriler için özür dilerim Hasan Ali.