Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Hastanedeki yangından kaçırırken düşürülen Sevda Çetinkaya yardıma muhtaç!

        Sivas'ta yaşayan 37 yaşındaki Sevda Çetinkaya, sol bacağındaki enfeksiyon yüzünden hastanede yatıyordu. Hastanede yangın çıkması üzerine odasından taşınırken yere düşürülen talihsiz kadın, sağ bacağındaki disk kapağının kayması sonucu yatağa mahkum oldu.

        "9 AYDIR KIMILDAYAMIYORUM"

        Bacağı defalarca alçıya alınan ve kapalı ameliyat uygulanmasına rağmen iyileşemeyen iki çocuk annesi Sevda Çetinkaya, Haberturk.com Whatsapp hattı aracılığıyla iletişime geçerek, çok zor durumda olduğunu, tedavi olmak istediğini söyledi.

        Evde banyoda düştükten sonra sol dizkapağında sorun meydana geldiğini, ardından oluşan enfeksiyon yüzünden de Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne yatırıldığını vurgulayan Sevda Çetinkaya, "9 aydır evde yatıyorum. Valiliğe gittik, belediyeye gittik yardımcı olacaklarını söylediler ama hiçkimse birşey yapmıyor" açıklamasında bulundu.

        Eşinin asgari ücretle çalıştığını söyleyen Çetinkaya, "Bize eşim bakıyor, bir hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor. Çok zorlanıyoruz, yardıma muhtacım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ