Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’ın İskenderun ilçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        İlçe merkezi ve mahallelerde geçirmiş oldukları rahatsızlıkları dolayısıyla, evden çıkamayan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

        Vatandaşlara her zaman ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve yanlarında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Yaşam içerisinde beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatında var. Hastalıklarla mücadelede en önemli unsur ise moral ve motivasyondur. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Yalnız olmadıklarını bilsinler. Hastalıkta, sağlıkta bizler için. İhtiyaç duyulduğu her anda yanlarındayız. Allah'tan tüm hastalarımıza acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler