Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği tarafından yetim çocuklara burs ve kırtasiye yardımı yapıldı.

        Merkez İlçe Antakya’da gerçekleştirilen etkinlikte, Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği tarafından 50 yetim çocuğa eğitime katkı bursu, kırtasiye ve okul çantası yardımı yapıldı.

        Defne Belediyesi Başkanı İbrahim Yaman, Ehli Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Başkanı Ali Yeral’ın destek ve katılımları ile gerçekleşen etkinlikte konuşan Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği Ali Nurlu, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek 50 yetim çocuğun yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Defne Belediyesi Başkanı İbrahim Yaman ve EHDAV Başkanı Ali Yeral’a katkılarından dolayı teşekkür eden Nurlu, “Bugüne kadar burs alamadığımız 50 yetim çocuğumuza bir defaya mahsus eğitim katkı bursu ve kırtasiye eşyaları dağıttık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler