Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı soğuk havanın da etkisiyle buzlanmaya sebep oldu.

        Taşımalı eğitime 1 gün ara verilen ilçede, mahalleleri ana yola bağlayan ara yollardaki kar küreme ve tuzlama işlemleri aralıksız devam ediyor. İlçeye bağlı Görentaş Mahallesi'nde dünden bu yana mahsur kalan çok sayıda araç, Karayolları ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolu açma çalışmaları sonrası köylülerin de yardımıyla traktörlerle çekilerek ana yola çıkartıldı. Bölgede etkili olan soğuk hava ve buzlanma sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Yer yer hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü ilçede maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Özellikle akşam saatlerinde sürücülerin zincirsiz ve kar lastiksiz yola çıkmamaları gerektiği uyarısını yapan görevliler, yol açma ve tuzlama çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler