Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzzet NAZLI/ HATAY, (DHA)HATAY´a gelen Birleşik Krallık Dışişleri, Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanlığı Nezdinde Avrupa Komşuluğu ve Amerika Kıtasından Sorumlu Bakan Wendy Morton, Vali Rahmi Doğan´ı makamında ziyaret etti.

        Birleşik Krallık Dışişleri, Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanlığı Nezdinde Avrupa Komşuluğu ve Amerika Kıtasından Sorumlu Bakan Wendy Morton ve beraberindeki heyet, Hatay´a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Reyhanlı ilçesindeki Birleşmiş Milletler (BM) yardım deposunda inceleme yapan Morton, daha sonra Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi'ni ziyaret etti. Buradan Cilvegözü Sınır Kapısı'na geçen Morton, yetkililerden bilgi aldı. Morton, kentteki ziyaretlerinin ardından İngiltere´nin Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Marianne Young ve beraberindeki heyet ile Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı makamında ziyaret etti.DHA-Genel Türkiye-Hatay / Merkez İzzet NAZLI

        2021-06-29 17:01:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler