Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazal Kaya aşka geldi! Son dakika magazin haberleri
        1

        2019'da nikah masasına oturan Ali Atay-Hazal Kaya çifti, aynı sene kasım ayında oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına almıştı. Mutlu aile pozlarını zaman zaman Instagram hesabından yayınlayan Kaya'dan yeni paylaşım geldi.

        2

        Ünlü oyuncu, bu kez 45. yaşına basan eşinin doğum gününü kutladı. Hazal Kaya, sosyal medya hesabından oğlu Fikret Ali ve Ali Atay'ın fotoğraflarını yayınladı.

        3

        "İYİ Kİ BİZİMSİN"

        Kaya paylaşımında, "İyi ki doğdun hayatımın aşkı. Gülüşünü sevdiğim... Birlikte huzurla kutladığımız nice yılların olsun. İyi ki bizimsin" ifadelerini kullandı. Yoğun ilgi gören fotoğraflara Demet Evgar, Songül Öden, Cansu Tosun ve Şükran Ovalı gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        4

        "VERTİGO SANDIM HAMİLEYMİŞİM"

        Yaklaşık iki sene önce oğlunu dünyaya getiren ünlü oyuncu, "Planlı mı oldu?" sorusuna, "Çok istiyorduk. Vertigo diye hastaneye gittim, hamile olduğumu öğrendim" şeklinde yanıt vermişti.

        5

        "ANNELİĞİN KUTSANMASINDAN RAHATSIZ OLUYORUM"

        Ünlü oyuncu, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA)’nın Türkiye ofisine ait instagram hesabında canlı yayına katılan Hazal Kaya, ses getiren açıklamalarda bulunmuştu. Kadınlara uygulanan psikolojik şiddeti eleştiren Kaya, şu ifadeleri kullanmıştı:

        6

        "Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ