Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazer Amani'den 'çocuk' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şef Hazer Amani, önceki gün Bebek'teki mekanında görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Amani, pandemi süreciyle ilgili, "Ben yaklaşık 70-75 gündür evden çıkmadım. Evde kaldım. Bol bol yemek yaptık Sıla’yla" şeklinde konuştu.

        2

        "EKSTRA ÖNLEMLER ALDIK"

        Milyonlarca insanı ekonomik sıkıntıya düşüren koronavirüs salgınına karşı önlemler aldıklarını belirten Amani, şu ifadeleri kullandı:

        1 Haziran’da İçişleri Bakanlığı’ndan yazı gelince açtık dükkanımızı tekrardan. Ekstradan önlemler aldık. Çalışanlarımız her geldiğinde ateşleri ölçülüyor. Girişte el dezenfektanları koyduk, masalarda oturma düzeninde boş masalar bıraktırarak oturtuyoruz.

        3

        "ZARARIMIZ OLMADI"

        Hazer Amani, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs salgını nedeniyle dükkanını geçici olarak kapattığı ve bu süreçte maddi sıkıntılar yaşadığı yönündeki haberleriyle ilgili "Hiç öyle bir zararımız olmadı. Tabii ki bütün dükkanlar gibi zararımız oldu. '1 milyon lira zarar etti' gibi haberler yalan" şeklinde açıklamada bulundu.

        4

        Öte yandan Sıla'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir canlı yayını kapattığını zannedip arkasından "Oh" çekmesi uzun süre konuşulmuştu.

        Konuyla ilgili açıklama yapan şef, "Sıla'ya teknoloji konusunda genelde ben yardım ediyorum, canlı yayın açıp kapatmayı. O gün de telefonlardan birini kapattı 'Oh be' yaptı. Canlı yayın hakikaten stresli bir şey sonrasında gördü, güldü" dedi.

        5

        "ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ"

        Amani, muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Tabii ki düşünüyoruz ama şu anlık bir şey yok" cevabını verdi.

        6

        Şef, daha sonra mutfağa geçerek Sıla'ya özel hamburger yaptı. Amani, eşine özel hazırladığı yiyeceği paket yaparak evinin yolunu tuttu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ