Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Helen Flanagan'ın paylaşımı sosyal medyada olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Rol aldığı 'Coronation Street' adlı diziyle ünlenen İngiliz oyuncu Helen Flanagan, 12 yıldır birlikte olduğu futbolcu Scott Sinclair ile mart ayında üçüncü çocuklarını kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

        2

        Instagram hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Flanagan, son paylaşımıyla doğum kilolarından kurtulduğunu gözler önüne serdi.

        3

        ELEŞTİRİ TOPLADI

        Pembe-beyaz kareli bir bikini giyen Helen Flanagan, kızlarına da aynı desende mayo giydirdi. Flanagan, daha sonra da çocuklarıyla birlikte eşi Sinclair'e poz verdi. Ancak Flanagan'ın bu paylaşımı eleştiri topladı.

        4

        "DİĞER ANNELERİ ÜZDÜN"

        Birçok hemcinsi Helen ünlü oyuncunun, doğumdan sekiz hafta sonra bu kadar forma girmesine mutlu olduklarını belirtirken bazıları da onun bu paylaşımla diğer kadınları üzdüğünü ileri sürdü. Çok sayıda takipçisi, Helen Flanagan'ı, kendisi kadar kısa sürede doğum kilolarından kurtulamayan diğer kadınları üzmekle eleştirdi.

        5

        "BU KADAR KISA SÜREDE FORMA GİREMEZSİN!"

        Bir sosyal medya kullanıcısı, Flanagan'ın paylaşımına, "Kesin olarak doğumdan sonra bu kadar kısa sürede bu kadar forma giremezsin!" diye yazdı.

        6

        Helen Flanagan, 2009 yılından bu yana futbolcu Scott Sinclair ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Çiftin, Mathilda ve Delilah adında iki kızı daha bulunuyor. Flanagan ve Sinclair, üçüncü çocuklarına ise Charlie Scott, adını vermişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ