Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Herkes büyükannesine baktığını sanıyordu... Yaptıkları pes dedirtti!
        1

        Dünyaca ünlü model kardeşler Cara ve Poppy Delevingne için moda tasarımcılığı yapan eski model Emily Evans-Schreiber lüks bir hayat sürmek için büyükannesinden 230 bin Sterlin para çaldı.

        2

        Her şey, 38 yaşındaki Emily Evans-Schreiber'in, 2018 yılının Ocak ayında büyükannesine bakmak için onun yanına taşınmasıyla başladı.

        3

        95 yaşındaki demans hastası büyükannesinin bakımını üstlenen Emily davranışıyla çevresindekilerin takdirini kazansa da ileriki zamanlarda durum değişti. Evans-Schreiber büyükannesinden aldığı resmi izinle mali hesaplarına erişim kazandı.

        4

        Daily Mail'in haberine göre büyükannesine yardım etmeden önce Schreiber'in banka hesabında sadece 40 Sterlin vardı. Ancak buna rağmen genç kadın beş yıldızlı otellerde konaklayıp, tasarım kıyafetler giymeye başlayınca bu durum annesini şüphelendirdi.

        5

        Annesi Emily Evans-Schreiber'ın işsiz olduğu halde nasıl bu kadar lüks bir hayat yaşadığına anlam veremedi ve polislere durumu anlattı.

        6

        Yapılan incelemelerde Schreiber'in 2018 yılınınn Nisan ve Aralık ayları arasında büyükannesinin hesabından 42 işlem yaptığı ortaya çıktı.

        7

        Büyükannesinin hesabından toplamda 230 bin Sterlin harcayan genç kadın 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

        8

        Daha sonra bu ceza ertelendi ancak Evans-Schreiber'in 150 saat ücretsiz iş çalışması ve altı ay boyunca bir alkol tedavi programına katılması da zorunlu tutuldu.

        9

        Ancak büyükanne Rosina Evans bu durumdan haberdar olamadı.