Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hilary Duff: Bebeğimi emzirirken sorun yaşadım - Magazin haberleri
        1

        2019 yılında nikah masasına oturan Matthew Koma-Hilary Duff çifti, geçtiğimiz ay kızları Mae James Bair'in dünyaya gelmesi ile birlikte büyük bir mutluluk yaşamıştı. Suda doğum yapan Duff, emzirmeyle ilgili sorunlar yaşadığını anlattı.

        2

        Dr. Elliot Berlin'in podscast yayınına konuk olan 33 yaşındaki Hilary Duff, Mae'yi anne sütüyle beslemenin kendisi için hem duygusal hem de fiziksel olarak çok zor olduğunu ifade etti. Üç çocuk annesi olan şarkıcı, bebeğini emzirirken canının yandığını sözlerine ekledi.

        3

        Bu konuda her üç çocuğuyla ilgili olarak farklı deneyimler yaşadığını dile getiren Duff, ilk oğlu Luca'yı emzirmenin çok daha kolay olduğunu söyledi.

        Ünlü isim, aradan geçen yıllar içinde vücudunda oluşan değişiklikler nedeniyle süt üretiminde sorunlar çıkmaya başladığını belirtti.

        4

        "İÇTİĞİM EN GÜZEL İÇECEKTİ"

        Hilary Duff, daha önce yaptığı açıklamayla ülkenin gündemine oturmuştu. Duff, kızı Banks Violet'in plasentasını meyveli bir içeceğin içine kattığını söylemişti.

        Şarkıcı, bu deneyimi, "10 yaşımdan beri içtiğim en güzel meyveli içecekti. Kalori, meyve ve lezzetli her şey içindeydi" şeklinde anlatmıştı.

        5

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Mutlu bir evlilik sürdüren Matthew Koma-Hilary Duff çiftinin ilk çocuğu Banks Violet, 25 Ekim 2018'de dünyaya gelmişti. Çiftin ikinci çocukları Mae James Bair ise geçtiğimiz ay doğmuştu.

        6

        2016 YILINDA BOŞANDI

        Öte yandan Duff, 2010 yılında buz hokeyi oyuncusu Mike Comrie ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2016'da yollarını ayırmıştı.

        Hilary Duff ve Mike Comrie'nin Luca adında bir oğlu bulunuyor.

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ