Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hırsız kedi komşuların kabusu oldu...
        1

        China (Çin) ismi verilen sevimli kedi yaşadığı mahallede 'tehdit' oluşturuyor...

        2

        Komşularının arka bahçelerinde dolaşmayı seven China, bulduğu her objeyi çalarak sahibine götürüyor.

        3

        Çoraptan çakmağa, alüminyum telden eldivene kadar bulduğu her eşyayı kapan kedi, sosyal medyada güldürüyor.

        4

        China'nın sahibi Monica kedisiyle tanışma sürecini "China, 2013'te hayatıma girdi. Bir arkadaşım bahçesinde 3 kedi yavrusu bulmuştu ve onları sahiplenecek birine ihtiyacı vardı."

        5

        "Yavruların aralarındaki tek dişi ve en minik kedi olan China'yı sahiplenmeye karar verdim. Zaten Waffles adında 4 aylık bir erkek yavru kedim daha vardı. Bu yüzden China'yı da beslemeye karar verdim" cümleleriyle anlattı.

        6

        Kedisinin eşya çalma hastalığının 2-3 yaşlarında başladığını ifade eden Monica, "Bir gün kanepede oturuyorduk ve garip miyavlama sesleri duyduk. Yavaşça köşeden baktığımızda oda kapımın önüne ev arkadaşımın çoraplarını bıraktığını gördük. Gördüğümüz en komik şeydi" dedi.

        7

        Mahalledeki kedi hırsızlığının başlama sürecini anlatan Monica, "Bir gün işe giderken girişte paket buldum. Ev arkadaşımın olduğunu varsayarak kenara koydum."

        8

        "İşten döndüğümde ise kibrit buldum. Kafam çok karışmıştı. Birkaç gün sonra daha fazla eşya görünmeye başladı ve o zaman parçaları bir araya getirdim. Kedim komşumun eşyalarını çalıyordu" dedi.

        9

        "Komşuların eşyalarını almaya başladığında kedim beni çağırırdı ve bunun çok sevimli olduğunu düşünürdüm" diyen Monica, kedisinin yaptıklarını belgelemek için kamera sistemi kurmayı da ihmal etmedi.

        10

        Kedisinin çok güçlü bir kişiliği olduğunu ve bir şey istediğinde onu elde etmek için neredeyse her şeyi yaptığını ifade eden Monica, eşyalarının güvende olduğundan emin olmak için başlarda her gün güvenlik kontrolü yaptığını itiraf etti.

        11

        Pandemide herkes evlere kapanınca işsiz kaldığını ve kedisini dışarıda daha çok gezdirebildiğini söyleyen Monica, "China istediği gibi gezip eve dönüyor ve bütün gün başkalarının eşyalarını çalıyor" cümleleriyle şakayla karışık isyan etti.

        12

        İşte kleptoman kedinin çaldığı eşyalar...