Hollanda'nın Amsterdam Schiphol Havaalanı'nda, Türkiye’ye seyahat edecek yolculara köpekli aramaya Türkiye'den misilleme geldi. Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, Türk yolcuların köpeklerle aranması sonrası mütekabiliyet doğrultusunda Hollanda'dan gelen bu ülke vatandaşları Atatürk Havalimanı'nda köpekli kontrole tabi tutuldu.
THY'nin tarifeli uçağı ile dün gece Amsterdam'dan İstanbul'a gelen Hollandalı yolcuların valizleri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bagaj bekleme noktasında köpeklerle polis eşliğinde arandı.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
YORUMLAR
Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
-
Misafir 4 yıl önce Kardeşlerim kimse ülkemizi küçümsemesin en güzelini yapıyorlar artık kimse ülkemizi samar oğlan sanmasın o günler geride kaldı CEVAPLA2 1 -
Misafir 4 yıl önce Adam o kadar kötü propagandaya karsi Ülkemize geliyor bizde sözde misilleme yapiyoruz!Bence bu misilleme Hollandadan gelecek olan Politikacilara karsi yapilmali! CEVAPLA10 2 -
Misafir 4 yıl önce Bu is cocuk oyuncaga oldu artik CEVAPLA3 0
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.