Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Honor Türkiye pazarında ilk dördü hedefliyor - Teknoloji Haberleri

        Çinli akıllı telefon markası Honor, Türkiye’deki birinci yılını özel bir etkinlikte kutladı. 2018 yılında Türkiye pazarındaki faaliyetlerine başlayan ve şu ana kadar piyasaya 11 adet modelini sunan şirket, Honor Türkiye Başkanı Kevin Kong’un ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Türkiye’deki ikinci yılında, pazarın dördüncü büyük akıllı telefon markası olmayı hedeflediğini açıkladı.

        REKLAM

        2018’de küresel akıllı telefon pazarındaki gerilemeye karşın, marka olarak satışlarını yüzde 27 arttırdıklarını ifade eden Kong, “Bu yıl hem dünyanın hem de Türkiye’nin en büyük dördüncü akıllı telefon markası olmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

        Marka olarak özellikle gençler tarafından ilgi gördüklerini belirten Kevin Kong, bir yıl içinde 100 bin kişilik bir fan grubu oluşturduklarını aktardı.

        TÜRKİYE BAŞKANI MALEZYA’DAN GELDİ

        Etkinlikte, Paris Estetik Araştırma Merkezi tarafından tasarlanan yeni logosunu da tanıtan Honor, marka olarak yeni sloganlarını ise “Honor my world” olacağını duyurdu.

        2013 yılının aralık ayında Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin bir markası olarak kurulan Honor, Türkiye’ye geçen yılın nisan ayında girmişti.

        Şirket, Şubat 2019 itibariyle daha önce Malezya pazarında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulunan Kevin Kong’u, Honor Türkiye Başkanı olarak atamıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ