Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Güntay Şimşek
        Güntay Şimşek
        • Uçakta uyku kaçıran 7 olay Uçak havalandıktan bir süre sonra uçuşun uzunluğuna göre uçak içinde tüm ışıklar kısılır, pencereler kapatılır, uyku için uygun ortam sağlanır. Ama uyuyamamanıza sebep olan bazı aksi durumlar olabilir.
          3 yıl önce
          DEVAMI
        • Dünyanın en çok kazandıran uçuşları Havayolları uçuş planları karlılık, verimlilik ve tabii olarak sürdürebilirlik esasları üzerine kurgular.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Uçakta sindirim sorunu yaşamamak için 6 tüyo Uçaklar, seyahatlerin başlangıç ve bitiş halkalarının en başında yer alırlar. Yolculuklar ne kadar iyi başlarla o derece de iyi neticelenme şansları artar. Ancak sık uçanlar, az uçanlara oranla daha kaliteli uçak yolculuğu yapar. Tecrübeli uçucular için seyahatin her aşaması önemlidir, ama doğal olarak beslenme tarafı ise dikkat edilmesi gereken hususlar içerir.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Uçak koltuklarını nasıl bir gelecek bekliyor? Bundan 50 yıl önceki uçakla seyahatleri ve kabiniçi koltuk tasarımlarını günümüzle kıyaslamanın anlamı da yok, faydası da. Şık elit bayan ve beylerin, kalabalık olmayan meydanlardan geçip uçaklara bindikleri, pahalı ikramlar aldıkları yıllar çok geride kaldı.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Yolcular ne zaman, neden dua eder? Yolcuların seyahatleri esnasında hangi durumlarda dua ettiklerini merak ettiniz mi? Veya siz hangi durumlarda dua ediyorsunuz?
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Uçaktaki en tuhaf davranışlar Şimdi arkanıza yaslanın ve şu soruların cevabını havada olduğunuzu tahayyül ederek vermeye çalışın.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Ekonomide business uçmanın 5 yolu Ekonomi sınıfı bir uçuşta daha ucuz maliyetlerle business gibi uçabilir misiniz?
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Uçakta istenmeyen 8 yolcu tipi Artık seyahatlerin büyük bir kısmı uçakla gerçekleşiyor. Uçak yolculukları aslında tatilin de başladığı yer diyebiliriz.
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Uçak yolculuklarında neden ağlarız? “Uçaklarda ağlamak” sözlerini duyunca çoğumuzun aklına “çocuk ağlaması” gelebilir. Çocukların neden ağladığını dair bir çok sebep var, ama asıl büyükler neden ağlar? Merak ediyor musunuz?
          4 yıl önce
          DEVAMI
        • Sık uçanların karşılaşacağı riskler Çok sık seyahat edenler, ülke ülke gezenler, terminaller ve uçaklar ikinci mekanı olanlar en fazla nelere dikkat etmeli? Onların tehdit sıralamasında ilk ne olmalı? İster yolcu, isterse uçucu personel olsun durum fark etmiyor. Eğer sık uçuyorsanız bu tehditleri açıksınız ve dikkat etmeniz gerekir.
          4 yıl önce
          DEVAMI