Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Huzur içinde uyu Champ!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden kaybettikleri köpekleri için yaptığı açıklamada, "Son 13 yılda sürekli, aziz arkadaşımızdı ve tüm Biden ailesi ona hayrandı.” açıklamasında bulundu.

        Twitter üzerinden yapılan paylaşımda üzüntülerini dile getiren Biden ailesinin hayatını kaybeden köpeğinin cinsi ise Alman kurdu.

        Ailenin diğer üyesi ‘‘Major’’ Delaware Humane Association adlı kuruluştan evlat edinilmişti. Major, Beyaz Saray'daki ilk barınak köpeği olma unvanına sahip.

        Champ'ın ölümünden dolayı üzüntülerini bildiren açıklamada Biden ailesi birlikte geçirdikleri günleri ve eğlencelerini şu sözlerle anlattı: "Günün sonunda bir ateşin önünde ayaklarımızın altında kıvrılmak, toplantılarda rahatlatıcı bir varlık olarak bize katılmak ya da Beyaz Saray bahçesinde güneşlenmek...’’

        Açıklamalarında, ‘‘Delaware’deki arka bahçemizde koşan torunlarımızı yakalamak için yarışırken çok mutluydu.’’ ifadesine yer verildi.

        Üzüntüsünü paylaşan çift, ‘‘En sevinçli anlarımızda, en acılı günlerimizde yanımızdaydı, dile getirmediğimiz her duyguya ve duyguya duyarlıydı. Tatlı, uslu çocuğumuzu seviyoruz ve onu her zaman özleyeceğiz.’’ açıklamasında bulundu.

        REKLAM
        https://www.instagram.com/p/CEXsrxxBMEn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

        BuzzFeed

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ