Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show yeni sezon hangi tarihte yayınlanacak? İbo Show bitti mi, final mi yaptı?

        İbo Show yeni sezon tarihi izleyenlerin gündeminde. Ekranlarda yeni dönemde dizi ve programların yeniden başlamasıyla beraber gözler geçen yıl sevilerek izlenen İbo Show'a çevrildi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show en son 26 Haziran Cumartesi günü izleyicilerle buluşmuştu. Gözler şimdi yeni sezon fragmanında. Peki, İbo Show yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, İbo Show 2. sezon tarihi hakkında merak edilenler...

        İBO SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show yaz sezonuyla birlikte sezon finaline girmişti. İbo Show 26 Haziran Cumartesi günü sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir süre ara verdi. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show'un yeni sezon tarihi açıklama bir açıklama bulunmuyor. İbo Show 16 Ekim Cumartesi Star TV yayın akışında da bulunmuyor.

        İbo Show yeni sezonun ilerleyen haftalarda başlaması bekleniyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı 'İbo Show', her cumartesi saat 20.00'de Star'da yayınlanıyordu.

        16 EKİM STAR TV YAYIN AKIŞI

        18.45 Star Haber

        20.00 Organize İşler (Film)

        22.30Organize İşler (Film)

        00.30 Yerli 'Dizi' (Tekrar)

        03.00 Güzel Köylü (Tekrar)

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ