Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Selim'den Selin Şekerci paylaşımı: Çalışırken hissettiğim destek! - Magazin haberleri
        1

        Bu yılın sürpriz aşıkları oyuncu İbrahim Selim ve Selin Şekerci'nin birliktelikleri tam gaz devam ediyor. İlişikilerini sosyal medyaya taşıyan çiftten yeni paylaşım geldi.

        2

        "ÇALIŞIRKEN HİSSETTİĞİM DESTEK!"

        Önceki gün İbrahim Selim ile dışarı çıkan Selin Şekerci, o anları Instagram hesabından yayınladı. Aynı kareyi kendi sayfasında da paylaşan Selim, sevgilisinin yüz ifadesine göndermede bulunarak "Çalışırken hissettiğim destek!" notuyla takipçilerini güldürdü.

        3

        "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

        Geçtiğimiz hafta Cihangir'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan çift, muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. Özel hayatlarıyla ilgili konuşan İbrahim Selim ve Selin Şekerci, her şeyin yolunda gittiğini dile getirmişti. Şekerci ile Selim, "evlilik" soruları karşısında ise, "Biz bilmeyiz öyle şeyleri..." diyerek, kahkaha atmıştı.

        4

        "NASIL ŞAKA?"

        Yeni bir aşka yelken açan Selin Şekerci-İbrahim Selim çifti, soluğu Marmaris'te almıştı. Tatil sezonunu açan ikiliden ilk fotoğraf gelmişti.

        Şekerci, Selim ile birlikte yer aldığı bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, eğlenceli paylaşımına, "Hanımlar, beyler! Selin Selim ile Bu Gece'nin konuğu İbrahim Şekerci..' Nasıl şaka?" ifadelerini not düşmüştü.

        5

        "SENİ ÇOK SEVİYORUM"

        Şekerci, sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutlamıştı. Oyuncu, "İyi ki doğdunuz İbrahim Bey! Benim erkek versiyonumu bana gönderip, çevremdekilere neler çektirdiğimi anlamamı sağlayan karmaya teşekkürler. Umarım uzun yıllarımız olur da bana laf yetiştiremeyeceğin günleri de görürüm. Umarım konuşulacak şeylerimiz şimdiki gibi hiç bitmez ve tek derdimiz vır vır susmamaktan geçirdiğimiz uykusuz gecelerimiz olur. Aman, hayat zaten çok yorucu. Dinleneceğimiz, korktuğumuzda kaçıp, saklanacağımız yer tam bu fotoğraftaki gibi olsun, amin." ifadelerini kullanmıştı.

        Selin Şekerci, ayrıca Selim'e, "Seni çok seviyorum." sözleriyle seslenmeyi de ihmal etmemişti.

        6

        "YİNE Mİ SEN GELDİN!"

        Öte yandan ünlü oyuncu hakkında merak edilenlerini anlatmıştı. Sektöre çok erken yaşta girdiğini anlatan Şekerci, oyunculuk yaparken bir yandan da konservatuvara hazırlandığını ve her sene 9 Eylül Üniversitesi'nin sınavlarına girdiğini ifade etmişti.

        Ünlü oyuncu, yetenek sınavı jüri üyelerinin kendisine "Yine mi sen geldin!" dediklerini dile getirmişti.

        7

        "ISRARLA SINAVLARA GİRİYORDUM"

        Şekerci, "Her sene ısrarla giriyordum sınavlara. Hatta hiç unutmam bir jüri üyesinin, 'O zaten dizilerde oynuyor, gitsin televizyona iş yapsın. Onda tiyatro enerjisi yok' dediğini duymuştum. Sonra o jüri üyesi benim oynadığım bir dizi için seçmelere girdi. Başka bir şey söylememe gerek yok bence." sözleriyle kahkahalara boğmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ