Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İbrahim Selim ile Selin Şekerci aşk mı yaşıyor? - Magazin haberleri
        1

        Selin Şekerci ile kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim hakkında 'aşk' iddiası ortaya atıldı. Magazin D'nin haberine göre; çift, yeni bir birlikteliğe yelken açtı. İkilinin, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ve ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği konuşuluyor.

        2

        "BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ"

        Nisan ayında İbrahim Selim'in sunduğu programa konuk olan oyuncu, bu fotoğrafı Instagram'dan, "Birbirimizi özlemişiz" ifadeleriyle paylaşmıştı.

        3

        "YİNE Mİ SEN GELDİN!"

        'İbrahim Selim ile Bu Gece'de samimi açıklamalarda bulunan Selin Şekerci, hakkında bilinmeyenleri de anlatmıştı.

        Sektöre çok erken yaşta girdiğini anlatan Selin Şekerci, oyunculuk yaparken bir yandan da konservatuvara hazırlandığını ve her sene 9 Eylül Üniversitesi'nin sınavlarına girdiğini ifade etmişti.

        Ünlü oyuncu, yetenek sınavı jüri üyelerinin kendisine "Yine mi sen geldin!" dediklerini dile getirmişti.

        4

        "ISRARLA SINAVLARA GİRİYORDUM"

        31 yaşındaki Şekerci, "Her sene ısrarla giriyordum sınavlara. Hatta hiç unutmam bir jüri üyesinin, 'O zaten dizilerde oynuyor, gitsin televizyona iş yapsın. Onda tiyatro enerjisi yok' dediğini duymuştum. Sonra o jüri üyesi benim oynadığım bir dizi için seçmelere girdi. Başka bir şey söylememe gerek yok bence" sözleriyle kahkahalara boğmuştu.

        5

        "GERİ DÖNÜŞLER ÇOK GÜZEL OLDU"

        Yeni diziyle ekranlara dönen Selin Şekerci, ilk defa dijital bir platforma iş yapmış olmanın deneyimini ise şu sözlerle anlatmıştı:

        Ana akıma iş yapmaktan çok daha keyifliydi kesinlikle. Hani 'Sabah olsa da sete gitsem' diye düşündürtüyordu ve sete gitmeyi özletiyordu bana. Ana akımda buna fırsatımızın bile olmadığı bir tempo oluyor ne yazık ki. Set gecenin üçünde bitiyor, sabahın yedisinde yeniden set oluyordu ana akıma yaptığımız işlerde.

        Bunun yanında insanlardan aldığımız geri dönüşler de çok güzel oldu. 'Böyle bir şey izlemeye ihtiyacımız vardı' diyorlar mesela. En kıymetli yorum da bu oluyor. Sonuçta bizim işimiz insan hikayesi her şeyiyle. Hem günahıyla, hem sevabıyla... İnsanlar da bunu özlemiş, onu görüyorum gelen geri dönüşlerden...

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ