Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Icardi'den Galatasaray taraftarını çileden çıkaran paylaşım! Wanda Nara için söylediği sözlere binlerce yorum geldi! - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde resmi olarak boşandıklarını duyuran Wanda Nara ve Icardi çiftinden gün geçmiyor ki yeni bir gündeme düşen olay yaşanmasın. Son olarak Galatasaray'ın oyuncusu Icardi, Wanda Nara ile ilgili paylaşım yaptı, tepkileri üzerine çekti.

        2

        Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Icardi ile resmen boşandıklarını açıklamıştı.

        3

        Çiftin boşanmasının üstünden 2 hafta geçmeden, Icardi'den önce Wanda Nara fotoğrafına yorum şimdi de açıklama yaptığı paylaşım geldi. Galatasaray taraftarı, Icardi'nin yaptığı hamleler karşısında ünlü futbolcuyu eleştiri yağmuruna tuttu.

        4

        "BEN İYİYİM, YA SEN?"

        Ünlü futbolcu geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'nın "Hey, nasıl gidiyor?" notunu yazdığı gönderisinin altına, "Ben iyiyim, ya sen? Her geçen gün daha güzel." şeklinde cevap vermişti.

        5

        Icardi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatımın kadını değildin, hayatımı değiştiren kadındın. Fakat Disney hikayelerinin ikinci sezonları da vardır. Seni seviyorum Wanda." ifadelerini kullandı.

        6

        İşte Icardi'nin o paylaşımı...