Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İhanete uğrayan Eda Gök'ü kızdıran yorum - Magazin haberleri
        1

        Son günlerde en çok konuşulan ihanetlerinden birini yaşayan Eda Gök, kızının yıl sonu gösterisinde eski eşi Emrah Albayrak ile bir araya geldi. Bu durum takipçileri tarafından eleştirildi.

        2

        "KIZIMIN HABERİ YOK"

        Bir sosyal medya kullanıcısı Gök'ün paylaşımına, "Adamı rezil et tüm Türkiye'ye sonra bizi salak yerine koy snapler at falan biraz yüz olsun!" şeklinde yorum yapınca Eda Gök'ten cevap gecikmedi,

        3

        "Bana bakın hanımefendi benim kızımın hiçbir şeyden haberi yok ve kızımın çok özel bir günü. Tabi ki kızının yanında olacak pedogaglarla da konuşuldu. Şu an çok ufak ve ona hiçbir şey yansıtmayacağız. Sadece kızım için yanyana olmak zorundaydık. Lütfen biraz anlayış." mesajını yazdı.

        4

        Eda Gök aldatıldığını Esra Erol'un programında canlı yayında duyurmuştu.

        5

        Eda Gök, evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal için "Aynı masada yemek yedik, evime girip çıkan, iş arkadaşımız ve güvendiğim biriydi" diyerek zina davası açtığını ve tek celsede boşandığını söylemişti.

        6

        İşte Eda Gök'ün "En yakın arkadaşımdı" dediği Burcu Sinem Ünsal'ın kendisine attığı doğum günü mesajı: “Kardeşliğimiz 100 yıl devam etsin”

        7

        Ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya hesabından eşi Ali Özbir, Eda Gök ve kendisinin yer aldığı bir kareyi, "Sen bizim kardeşimiz canımızsın... Ağabeyin Ablan olduk yeri geldi. Anca beraber kanca beraber... Her yolu beraber aştık, bunu da atlatırız Allah'ın izniyle... " notuyla paylaşmıştı.

        8

        7 yıl önce Esra Erol’un programında tanışan Eda Gök ve Emrah Albayrak’ın Arya adında bir kız çocukları da var.

        9