Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İkizler Memo - Can yeni bölüm ne zaman? İkizler Memo Can 11. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? 12 Ocak KANAL D yayın akışı

        İkizler Memo - Can bu akşam neden yok? İkizler Memo - Can yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? soruları dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. 12 Ocak KANAL D yayın akışına göre İkizler Memo - Can bu akşam saat 22.00'de tekrar bölümüyle ekranlarda olacak. İşte İkizler Memo - Can'ın yeni bölümüne dair tüm detaylar...

        İKİZLER MEMO - CAN NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

        İkizler Memo - Can'ın yeni bölümü yılbaşının ardından televizyon kanallarının yenilediği reklam sözleşmeleri nedeniyle yayınlanmıyor. Bütün televizyon kanallarındaki diziler için durumun şu an aynı olduğu söyleyebiliriz. Bu durum 1 ila 3 hafta arasında değişe bir süreyi kapsıyor. Anlaşmalar tamamlandığında diziler kaldıkları yerden yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam edecek. İkizler Memo - Can'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Resmi bir duyuru gelir gelmez detaylar haberimizde olacak.

        REKLAM

        İKİZLER MEMO - CAN 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Mahmut ve Osman yeni bir işe girişirler fakat bu iş onların başına beklemedikleri şekilde bela açar! Diğer yandan Onur ve Can kurulan bir komplo sonucu ölüm ile burun buruna gelir.

        Osman ve Mahmut aralarındaki buzları eriterek yeni bir iş kurmaya karar verirler. Evlere yemek servisi yapacaklardır, el ilanı bastırıp dağıtırlar. Fakat Osman yanlışlıkla bir eve yemek götürünce başlarına hiç de ummadıkları bir bela açılır. Saflığının kurbanı olan Osman hem polisle hem de sevdiği kızın babası Mahmut ile sıkıntı yaşar. Onur ise evinde her şeyden habersizce uyurken ölüm ile burun buruna gelir. Can ve diğer ev ahalisi de bu durumdan etkilenir.

        Memo artık malikanede yaşamaya başlar ama buradaki düzene alışması zaman alacaktır. Melek oğlunun yokluğunu çok arar ama Memo için ayakta kalması gerekmektedir.

        REKLAM

        Mahmut, Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.

        KANAL D YAYIN AKIŞI - 12 OCAK CUMARTESİ

        07:15 ÇOCUKLAR DUYMASIN - TEKRAR

        09:45 MAGAZİN D CUMARTESİ - YENİ BÖLÜM

        13:00 ARDA'NIN MUTFAĞI - YENİ BÖLÜM

        13:45 SET EKSTRA

        14:00 ASTERİKS OLİMPİYAT OYUNLARINDA

        16:00 KELİME OYUNU

        18:45 KANAL D HABER HAFTA SONU - CANLI

        19:45 JURASSİC PARK

        22:00 İKİZLER MEMO - CAN - TEKRAR

        00:30 JURASSİC PARK

        02:30 BİR LİTRE GÖZYAŞI - TEKRAR

        04:30 MÜZİK ARASI

        05:30 KAVAK YELLERİ - TEKRAR

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ