Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İlker Kaleli'den Sıla'ya: Alkışların en büyüğü sana sevgilim
        1

        Ocak ayında şef Hazer Amani'den boşanan sanatçı Sıla, oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan çift, artık saklanmıyor.

        2

        Birlikteliklerini sosyal medyaya taşıyan çiftten İlker Kaleli, sevgilisi için stüdyoya girdi. Oyunculuğun yanında müzikle de ilgilenen ve rol aldığı birçok projenin şarkılarına sesiyle hayat veren Kaleli, Sıla'nın bazı çalışmalarının hem düzenlemesini yaptı, hem de akustik ve elektro gitarlarını çaldı.

        3

        Sıla'ya yeni single'ında desteğini esirgemeyen Kaleli, sevgilisiyle stüdyoda çekilen fotoğraflarını Instagram'dan gözler önüne serdi.

        4

        "SOFRA SICAK, MUHABBET SEKTİ"

        Ünlü oyuncu, Sıla ile aşk pozlarının yanı sıra duygusal bir yazı kaleme aldı. İlker Kaleli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Mutfakta bir köşe, kışlardan bir gündü. Sofra sıcak, muhabbet sekti. İlk defa ne zaman döküldük dile bilmiyorum ama uzunca demlendi mırıldanmalarla bu hatıra aramızda.

        5

        "HAYALLER HEP ÇOKTU"

        Buradan bakınca, 8-9 yaşlarında başlamış seslere hayal kurmalar, bazen rastgele bir mekanın yorgun bir köşesinde, terk edilmiş bir piyanonun başında, bazen bir rolün içinde avaz avaz sahnede... Bazen gözden düşmüş eşyaların arasında rastgele bulunmuş bir gitarla mırıldanarak, bazen de bir dost sahnesinde içimden geldiğince. Çok zaman gelip geçti böyle. Hayaller hep çoktu, rüya tek başına...

        6

        "BİR RÜYA BU KADAR ZAMANSIZ OLURDU"

        Muhteşem sesinle anlattığın hikaye, güzel kalbinle kattığın anlamla, bir rüya bu kadar zamansız olurdu. Birlikte aldığımız yolun keyfi yanımda, bu hatırayı beraber hayata salıvermenin mutluluğuyla… Alkışların en büyüğü sana sevgilim.

        Emeği geçen, destek ve varlığıyla güç veren tüm müzisyen dostlara, sonsuz teşekkürler. Gönlünüze sağlık.

        7

        "BİRLİKTE GÖRDÜĞÜMÜZ BU RÜYA..."

        Sıla da geçtiğimiz günlerde bu süreçte kendisine destek olan sevgilisi için duygusal bir paylaşımda bulunmuştu. Sanatçı, yeni single'ında emeği geçen Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve sevgilisi İlker Kaleli'ye şu sözlerle teşekkür etmişti:

        Dünden bugüne ne heyecan!
        Kaan, teşekkürler.
        Emeği geçen tüm müzisyen arkadaşlarım, teşekkürler.
        En derin teşekkür de sana sevgilim. Birlikte gördüğümüz bu rüya herhangi bir sabah uyandığımızda unutulabilecek gibi bir rüya değildi. Hatıramızı paylaşmış olmanın sevincindeyim. Benden çok emeğin var bu şarkıda. Yarattığın harikaların, ilhamın daim olsun.
        Rüyanın bizce tabiri, çokça inancıyla...
        Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin.

        8

        AŞKINI BU SÖZLERLE İLAN ETMİŞTİ

        Bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan Sıla ile İlker Kaleli, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etmişti.

        Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını, "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaşmıştı.

        9

        "CANIMIN CANI"

        Sıla ise yayınladığı bu karede, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        GEÇEN YIL EVLENMİŞTİ

        Sıla, Ahmet Kural'dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile geçtiğimiz yıl ocak ayında nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü şarkıcının evliliği çok uzun sürmemiş ve boşanmıştı.

        11

        İkili, ayrılık haberlerini de sosyal medyadan duyurmuştu:

        Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ