Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler İNDİRİM! LPG, motorin ve benzin fiyatları için indirim var mı? 6 Mayıs 2022 LPG, motorin ve benzin fiyatları ne kadar, indirim gelecek mi? Ankara - İstanbul - İzmir - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Benzin fiyatlarına 29 Nisan’ı 30 Nisan gününe bağlayan gece yarısı 1 lira 33 kuruş zam yapılmıştı. Brent petrol fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında zam ve indirim haberlerini de beraberinde getiriyor. Brent petrol varil fiyatında gözlemlenen gerileme LPG, motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluşmasına neden oldu. LPG fiyatlarına indirim geleceği iddiaları sosyal medya üzerinde dolaşırken araç sahipleri “LPG, motorin ve benzin fiyatlarında indirim var mı, ne kadar?” sorusuna yanıt aradı. Peki, 5 Mayıs LPG, motorin ve benzin fiyatları ne kadar? İşte, konuyla ilgili merak edilenler…

        2

        BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI ZAMLANDI MI?

        Brent petrol varil fiyatının 107 dolar seviyelerine kadar yükselmesinden ardından Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında zam geldi. 30 Nisan gece yarısı itibariyle geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 33 kuruş zam geldi. Zam sonrası benzinin litre fiyatı İstanbul'da 19,01 liradan 20,34 liraya, Ankara'da ve İzmir'de 19,11 liradan 20,44 liraya yükseldi.

        3

        BENZİN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

        Brent petrol fiyatlarının 107 dolar seviyesini çıkmasıyla beraber Ramazan Bayramı öncesinde benzin fiyatlarına 1 lira 33 kuruş zam uygulanmıştı.

        Brent petroldeki aşağı yönlü hareketlilik indirim beklentisini gündeme getirdi fakat konuyla ilgili şu an resmi bir açıklama bulunmuyor.

        4

        LPG FİYATLARINA İNDİRİM!

        LPG fiyatlarına bu gece yarısı itibariyle 1 lira indirim yapıldı. İndirimin ardından İstanbul'da LPG fiyatı Anadolu yakasında 10.85, avrupa yakasında 10.85, Ankara'da 11.07 TL'ye, İzmir'de ise 10.79 TL’ye kadar geriledi.

        5

        İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 6 MAYIS 2022

        İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.33

        İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 22,02 TL

        6

        İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.34 TL

        İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 22,04 TL