Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiliz devi Dembele'ye talip! - Futbol Haberleri
        1

        Barcelona 2017/2018 sezonunda Borussia Dortmund'dan 140 milyon euro bonservis bedeli ile Ousmane Dembele'yi transfer etti.

        2

        Barcelona'ya transfer olan ancak sakatlıklar sebebiyle istenilen performanstan uzak bir görüntü çizen Ousmane Dembele için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz devi Chelsea, Fransız oyuncu için devreye girdi...

        3

        İngiliz basınında yer alan habere göre, Chelsea, oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak. Hücum hattını güçlendirmek isteyen ve bu yönde transfer planlamasını oluşturan Chelsea yönetimi, oyuncuyu kadrosuna kazandırmak istiyor.

        4

        Sakatlığı atlatan ve iyi bir performans göstermeye başlayan Dembele'yi planlarının ana parçasından biri yapmak isteyen Chelsea, Barcelona'nın kapısını çalacak.

        5

        Barcelona cephesinde büyük bir teklif gelmesi halinde oyuncunun gidişine izin verilebileceği iddia ediliyor. Özellikle maaş konusunda büyük bir limite sahip olmayan Barcelona'nın, Dembele cephesinden gelecek yüksek maaş talebi ihtimalinde yine gitmesine izin verebileceği konuşuluyor.

        6

        Barcelona forması ile 170 karşılaşmaya çıkan Dembele, 37 gol ve 41 asistlik performans gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ