Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası'na giden Beşiktaşlı yıldızlara İngilizler övgüler yağdırdı! - Beşiktaş haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Dünya Kupası heyecanının başlamasına çok kısa bir süre kala tüm futbol kamuoyunun gözü Katar'daki organizasyona çevrildi. The Guardian'ın internet sitesi de turnuvaya katılan futbolcuları tek tek incelerken, Beşiktaşlı oyuncular için övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o yorumlar:

        2

        WOUT WEGHORST

        "Weghorst ocak ayında Wolfsburg'dan 12 milyon Sterline geldiğinde Burnley'de umutlar yüksekti. İlk işaretler olumluydu. Ertesi ay Brighton'da 3-0'lık skorla alınan galibiyetle gol attıktan sonra menajer Sean Dyche şunları söyledi: 'Diğer oyunculara pozisyon hazırlıyor. Gerçek bir takım etiği ve kalitesi var."

        3

        "Ancak geldikten altı ay sonra, Hollanda'nın Haziran ayında Galler ile oynadığı UEFA Uluslar Ligi maçında meslektaşı Connor Roberts ile tartıştı ve Burnley küme düştükten sonra Beşiktaş'a kiralık olarak gönderildi"

        4

        "Türkiye'deki form durumu karışıktı ancak ekim sonunda iki maçta attığı üç gol, Katar'daki yerini kazanmasına yardımcı oldu. Uzun boylu ve güçlü, Hollanda'ya önden farklı bir seçenek sunuyor."

        5

        ROMAIN SAISS

        "İki tür kaptan vardır: hakemlere, rakiplere ve takım arkadaşlarına kükreyenler ve sessizce örnek olarak liderlik edenler. Saïss ikincisidir. Medhi Benatia, emekli olduğunda, Saiss bariz bir yedekti. 21 yaşında Clermont'a katılana kadar profesyonel bir sözleşmesi olmayan biriydi:

        6

        “Ondan önce yarı profesyonel seviyede oynuyordum ve para yeterli değildi, sadece benzinimi karşıladı, bu yüzden babamın restoranında da çalıştım. Sadece bulaşıkları yıkamama ve menüleri dağıtmama izin verdi."

        7

        2016'da Wolves'ta ilk çıkışını yapan Saiss, suçlamaları reddeden ancak daha sonra FA tarafından yasaklanan ve para cezasına çarptırılan Newcastle'lı Jonjo Shelvey tarafından ırkçı tacize maruz kaldı ve "Aptal birinin sana bağırdığını, ırkçı olduğunu duyduğunda, bunu kabul etmek çok zor." İfadelerini kullandı.

        8

        Geçen yaz anlaşması sona erdiğinde Beşiktaş'la Türkiye'ye taşınarak İngiltere'den ayrıldı."

        9

        ATIBA HUTCHINSON

        "Çoğu insan, Kanada'nın Panama'ya evinde 4-1'lik geri dönüş galibiyetine işaret ediyor, çünkü bu, ülkedeki insanlar Katar'a ulaşabileceklerine inandıkları an. Atiba bu zaferde büyük rol oynadı ve İskoçya'ya geri döndü ve Dünya Kupası'nda bir yer alacağına ikna oldu.

        10

        Ancak bir ay sonra, St Johnstone için Celtic'e karşı ciddi bir diz yaralanması geçirdiğinde hayali bitmiş gibiydi. Şimdi 10 aylık bir aradan sonra, Katar'da çok önemli bir derinlik oyuncusu olabileceğini kanıtlamaya kararlı."

        11

        N'KOUDOU

        "Kadroda yeni bir yüz, ilk uluslararası turnuvasına 27 yaşında çıktı. Kanat oyuncusu bu yılın başlarında Kamerun'u temsil etmeyi seçti ve haziran ayında Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Burundi'ye karşı ilk maçına çıktı."

        12

        "Adını Fransa'da Nantes ve Marsilya ile duyurdu ve Beşiktaş'ta forma giyerek 12 maçta dört gol atarak Dünya Kupası'na girdi. Fransa ve Türkiye arasında, 2016'da 11 milyon Sterline imza atan Tottenham'da daha zor zamanlar geçirdi"

        13

        "N'Koudou, herhangi bir ilk takım etkisi yaratmak için mücadele etti ve 2019'da kalıcı olarak ayrılmadan önce Burnley ve Monaco'da kiralık oynadı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ