Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa İngiltere'de çocuğunu iple yerde sürükleyen kadın sosyal medyada tepki gördü

        İngiltere’nin Liverpool kentinde bir kadın çocuğunu bir ipe bağlayarak cadde ortasında sürükledi. Joe Capin isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülerde, insanların olanları sadece izlediği ancak müdahale etmediği görüldü.

        Daily Mail sitesi, 31 yaşındaki kadının çocuğunun otizm hastası olduğunu ve "İnsanlar otistik bir çocuğa sahip olmanın zorluklarını anlayamıyor. Ben kötü bir anne değilim." açıklamasında bulunarak kendisini savunduğunu yazdı.

        ÇOCUĞU YERDE SÜRÜKLEDİ

        Videoyu çeken Joe Cain isimli kişi, kadının çocuğu arkasında sürüklemek için iplerden çektiğini görünce gözlerine inanamadığını ve bu anları kameraya aldığını söyledi. Videonun Twitter'da paylaşılması sonra çocuğu yerde sürükleyen anneye tepki yağdı. "Kötü anne" başlıklarıyla video paylaşıldı.

        REKLAM

        HALKTAN TEPKİ GELMEDİ

        Sokak boyunca sürüklenen çocuğun duruma hiçbir tepki vermediği görülüyor. Videoyu çeken Joe Cain, "Kasabaya yürüyordum ve karşı kaldırımdaki çocuk yere düştü. Kadın çocuğu iple çekti." dedi. Çocuğun iyi göründüğünü söyleyen adam, çevreden hiçbir tepki gelmemiş olmasına şaşırdığını söyledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ