Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnstagram Dondurma Linki Bir Hafta Beklemeden

        Instagram dondurma nasıl yapılır? İnstagram dondurma linki vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. sosyal medyadan bunalan insanlar için, içerisinde bulunduğu platform hangisi olursa olsun, hesap kapama ya da hesap dondurma konuları gündeme gelir. İnstagram hesap dondurma bir hafta beklemeden yapmak isteyenlere artık kolaylık sağlanıyor.

        Sadece fotoğraflar temalı bir sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram, güncel hayata ağırlık vermek isteyen ya da farklı sebepleri olan kullanıcıları için dondurma opsiyonunu tamamen aktif etti. Dondurma işleminin ardından, artık bir hafta beklemenize gerek olmadan bir kez daha dondurma yapabilirsiniz. Eğer bir daha hesabınıza girmek isterseniz, bu süreye kadar da silinmiş gibi kendinizi ortadan kaldırmak istiyorsanız, dondurmanız gerekir. Bu sayede siz geri dönmek istediğiniz zaman tüm beğeniler, yorumlar, paylaşımlar ve takipçi listeniz üstelik mesajlarınız dahil geri gelecektir.

        INSTAGRAM DONDURMA NASIL YAPILIR?

        instagram dondurma nasıl yapılır?

        İnstagram hesabınızı dondurma ya da donukluğu kaldırmada yaşanabilecek bir sorun anında, direkt olarak İnstagram ile iletişime geçmelisiniz. 500 milyon kullanıcısı olan bir uygulama için bu kesinlikle zor olmayacaktır

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ