Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Inter: 1 - Barcelona: 2 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda gruptan çıkmayı garantileyen Inter, 6. hafta mücadelesinde Inter'in konuğu oldu. Önemli yıldızlarından yoksun gelen Inter, 23. dakikada Carles Perez'in golüyle 1-0 öne geçti.

        Inter, 44. dakikada Lautaro Martinez'in hazırladığı pozisyonda Lukaku'nun attığı golle eşitliği yakaladı.

        Mücadelede son anlar oynanırken Inter Lautaro Martinez'le üst üste iki gol bulsa da iki gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

        Oyuna 85. dakikada giren Ansu Fati, 86. dakikada bir gol attı ve Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi.

        Kalan dakikalarda gol olmayınca Barcelona sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Bu sonucun ardından Barcelona 14 puanla liderliğini sürdürdü. Puanını 10'a yükselten Borussia Dortmund ikinci sırayı aldı ve gruptan çıkmayı başardı. 7 puanda kalan Inter ise UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

        5. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantileyen Barcleona, Devler Ligi'ne Borussia Dortmund'la 0-0 berabere kalarak başladı. Inter'i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Katalan devi, Slavia Prag'ı da aynı skorla geçtikten sonra Camp Nou'da Çekya temsilcisiyle 0-0 berabere kaldı. Barcelona, 5. hafta mücadelesinde ise Dortmund'u 3-1 mağlup etti.

        Devler Ligi'ne 1-1'lik Slavia Prag mücadelesiyle başlayan Inter, 2. hafta karşılaşmasında Barcelona'ya 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup oldu. Borussia Dortmund'u 2-0 yendikten sonra 4. hafta karşılaşmasında 3-2 mağlup olan Inter, 5. hafta mücadelesinde ise Slavia Prag'ı 3-1'lik skorle yendi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ